Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä kesätöihin

Haemme nyt reippaita kesätyöntekijöitä ikkuna- ja ovituotantoon Ruovedelle.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia ikkunoiden ja ovien valmistusprosessiin liittyviä tehtäviä; kuten maalaamotöitä, lasitusta, sisä- ja ulkopuitteiden valmistusta, kokoonpanoa ja pakkaamista. Et välttämättä tarvitse tehtävään aiempaa kokemusta tai koulutusta, sillä työhön perehdytetään perusteellisesti. Arvostamme enemmän huippuhyvää asennetta ja reipasta otetta uuden oppimiseen. Toki aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavan kesätyöpaikan osana työyhteisöä, jossa sinusta pidetään huolta. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Palkkaus tehtävässä on puusepänteollisuuden TES:in mukainen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jos mielit päästä porukkaan kesäksi, jätä hakemuksesi välittömästi oheisesta linkistä.

Hae paikkaa viimeistään 22.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: noora.wahlberg@barona.fi

Pihla Group Oy

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijöitä kesätöihin

Barona Teollisuus
Helvetinkoluntie, Ruovesi
35800 Mänttä-Vilppula
34800 Virrat
Ylöjärvi
35500 Juupajoki
Orivesi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja