Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä, Kuusamo

Oletko jo paikkakunnalla asuva tai haaveillut muutosta pohjoisen taivaan alle yhteen Suomen kauneimmista luontokaupungeista? Tee haaveestasi totta ja tartu haasteeseen!

Haemme nyt Kuusamon alueen teollisuuden asiakasyrityksiimme innokkaita ja positiivisen asenteen omaavia tuotantotyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin. Työt soveltuvat erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle henkilölle, sillä työtehtäviin perehdytetään.

Toivomme hakijoilta

  • Oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta sekä aitoa halua ja mielenkiintoa kerryttää työkokemusta
  • Työelämän pelisääntöjen tuntemusta

Lisäksi katsomme eduksi puualan tai jonkin muun tekniikan alan ammattikoulutuksen sekä mahdollisen aikaisemman työkokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys. Korkealla työmoraalilla ja valmiudella kääriä hihat pääsee jo pitkälle!

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan korkeaa motivaatiota ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Lisäksi saat taustallesi vahvan ja monipuolisen organisaation tuen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lähetä hakemus oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana!

Lisätietoja työtehtävistä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lasse.limma@barona.fi, 0509178430

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijöitä, Kuusamo

Barona Teollisuus
Kuusamo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus