Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä LUMENElle

Etsimme tuotantotyöntekijöitä LUMENElle Kauklahteen

Työt alkavat elokuussa sopivien tekijöiden löydyttyä ja sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville pääsääntöisesti aamuvuoroon kello 6.55-14.55 ja iltavuoroon 14.50-22.50, mutta toivomme sinun olevan joustava myös muihin vuoroihin. Palkka on 13,03 e/h, tehtävässä noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Työtehtävänäsi on pääsääntöisesti toimia tuotantotyöntekijänä ja puuterin pakkaajana. Työtä tehdään käsillä ja rutiininomaisesti, joten se vaatii tarkkuutta ja huolellista työotetta. Ymmärrys kosmetiikasta sekä korkeista laatuvaatimuksista on eduksesi. Tässä työssä tulet pärjäämään mahtavilla tiimityöskentelytaidoilla sekä huippuasenteella #asenneratkaisee. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessämme kotimaisen huippukosmetiikan parissa. Huomioithan, että tuotantotiloissa käytetään paljon kumihanskoja sekä käsidesiä.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

- Reipasta asennetta

- Kokemusta rutiininomaisesta työstä

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Oma-aloitteisuutta

- Suomen kielen taitoa

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Mitä tarjoamme?

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti miksi juuri sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikonsultti

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Mico Syrjäpalo
Rekrytointikonsultti
[email protected]
Työpaikan osoite: Kauklahti, 02780 ESPOO
Palkkaus: 2200
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 29.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11494501

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti