Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen

Etsimme nyt asiakkaallemme Meltex Oy Plasticsille ahkeria ja oma-aloitteisia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

muoviteollisuuteen vahvistamaan nykyistä henkilöstöä Jyväskylän toimipisteeseen. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, mutta jatko vakituisena on todennäköinen.

Työ pitää sisällään tuotantoprosessin hoitamista ja vastaat työssäsi pakkaus- ja laadunvalvontatöistä. Töitä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin ja työssä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme etsimältämme henkilöltä sekä tiimityötaitoja, että oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta omaan työhönsä.

Meltexillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää osaamistasi muovituotteiden valmistuksen parissa. Työssä aloitetaan perusteista ja osaamisen kehittyessä työnkuvan laajentaminen on mahdollista. Meltexillä sinua odottaa huippu työporukka ja modernit työvälineet, sekä vakinaistamisen jälkeen kattavat työsuhde-etuudet mm. E-passi liikunta- ja kulttuurietuudet.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on iso etu työpaikan sijainnin puolesta. Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja saat Go On Jyväskylän toimistolta p.044 334 6315, [email protected].

Oletko jo koulusi käynyt, pitkäaikaista työmahdollisuutta etsivä tekijä? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis sitoutumaan työhösi? Voit olla etsimämme henkilö! Katso video siitä, minkälaisten tuotteiden parissa tulisit työskentelemään: https://www.youtube.com/watch?v=QTiwz2GQLm4&feature=emb_logo

Meltex Oy Plastics on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti