Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen

Etsimme muoviteollisuuden tuotantotyöntekijöitä Oy Primo Finland Ab:lle Vaasaan.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja koostuvat pääasiassa muoviteollisuuden monipuolisista tuotantotehtävistä. Etsimme työntekijöitä muovituotannon koneenkäyttöön, viimeistelyyn, pakkaukseen sekä kokoonpanoon.

Aiempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi näissä tehtävissä. Myös tekninen ammattikoulutustausta tai harrastuneisuus tekniikkaa kohtaan katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioiminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet

Rekrytointia hoitaa Barona ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sami.rinta-valkama@barona.fi, +358 50 597 4102

Primo Finland Oy

Inter Primo on johtava muoviprofiilivalmistaja Skandinaviassa. Konsernilla on 11 tuotantolaitosta 8 eri maassa. Oy Primo Finland Ab on Inter Primo -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Valmistamme ja markkinoimme muoviprofiileja pääasiassa teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Henkilöstön määrä Suomessa on 70 ja budjetoitu liikevaihto vuonna 2020 on 21 M€.

Lue meistä lisää: www.primo.com

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen

Barona Teollisuus
Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus