Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä, Nordic Lights Oy

NORDIC LIGHTS® -tuotemerkillä myytävät työ- ja ajovalomme edustavat oman alansa ehdotonta huippua. Tuotteitamme löytyy koneista ja ajoneuvoista kaivos-, rakennus-, metsätalous-, maatalous- ja logistiikka -aloilta. Toimitamme tuotteitamme kaikkiin maanosiin ja asiakaskuntamme koostuu alan johtavista yrityksistä, kuten Caterpillar, John Deere, Liebherr, Sandvik och Komatsu. Valoissa käytämme uusinta tekniikkaa ja tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia. Olemme kasvava yritys, joka panostaa automaation ja työmenetelmien kehittämiseen.

Haemme asiakkaallemme NORDIC LIGHTS® Pietarsaareen lisääntyneeseen tarpeeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset NORDIC LIGHTS® työvalojen kokoonpano tuotannossa, tavaran pakkaus ja lähettäminen sekä muita valmistukseen liittyviä töitä. Työ on kaksivuorotyötä, maanantaista-perjantaihin. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Tämä työ sopii sinulle, jos olet näppärä käsistäsi ja kiinnostunut tekniikasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisen yrityksen palveluksessa, mielenkiintoisen kokoaikaisen ma-pe työn. Tervetuloa työskentelemään luovaan ja inspiroivaan työyhteisöön. Työhön sisältyy kattava perehdytys asiantuntevalta henkilökunnalta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.10.2021 www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Uniflex HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052, Uniflex HR-konsultti Malena Borén puhelin 040 685 5200 tai HR-konsultti Jonna Tunkkari puhelin 040 198 0427. Haastattelemme jo hakuaikana. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tuotantotyöntekijöitä, Nordic Lights Oy

Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
66900 Uusikaarlepyy
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus