Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijöitä Sisuwood Oy:lle

"Sisuwood Oy on juvalainen erikoispuusepäntehdas. Sisuwood valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin. Yritys toimii niin saneeraus- kuin uudisrakentamisen kohteissa ja tekee kaikki kalusteet mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. Erikoisosaamisena ovat erilaiset pienet sekä suuret kalusteprojektit kuten koulut, päiväkodit ja palvelutalot."

Haluatko työskennellä puuteollisuuden parissa osana ammattitaitoista työyhteisöä?

Haemme nyt Sisuwood Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Juvalle.

Työ pitää sisällään monipuolisesti tehtäviä liittyen erikoispuusepän kalusteiden valmistuksen eri vaiheisiin.

Tehtävä vaatii tekijältään ennen kaikkea hyvää ja ripeää asennetta työntekoa kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puusepänteollisuuden tai muiden tuotannon työtehtävien parista. Myös kokemus muista kädentaitoja ja huolellisuutta vaativista työtehtävistä auttaa sinua tässä tehtävässä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen.

Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Pääsääntöisesti työtä tehdään päivävuorossa, mutta jatkossa myös 2-vuoroon siirtyminen on mahdollista

Työt alkavat soveltuvien henkilöiden löydyttyä pikaisella aikataululla jo kesäkuun aikana. Töiden arvioitu kesto on kesän lopulle elokuulle. Jatko kesän jälkeen osaaville tekijöille on mahdollista.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään Baronan kotisivujen kautta / oheisen linkin kautta. Jätäthän kiinnostuessasi hakemuksen mahdollisimman pian, sillä hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana ja paikat täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 14.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 050 3223278

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijöitä Sisuwood Oy:lle

51900 Juva
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus