Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijöitä Solar Kaihdin Oy:lle

Olisitko sinä uusi vahvistus Solarin työyhteisöön?

Solar Kaihdin valmistaa korkealuokkaisia ja laadukkaita sälekaihtimia, vekkikaihtimia, ristikoita sekä hyttysverkkoja ikkunoihin ja oviin niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Modernit ja jatkuvasti kehittyvät tuotantotilat sijaitsevat Kalajoella.

Jotta asiakkaat saavat tulevaisuudessakin laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua oikeassa aikataulussa, tarvitsemme tuotantoon reippaasti lisää käsipareja. Haemme Kalajoelle KAIHDINVALMISTAJIA monipuolisiin ja vaihteleviin käsin ja koneilla tehtäviin kokoonpanotöihin.

Vaatimuslistamme ei ole tolkuttoman pitkä. Etsimme sinua, työhösi sopivalla intohimolla suhtautuvaa ja sitoutuvaa tekijää. Sillä ei ole niinkään merkitystä, missä opinahjossa olet koulutuksesi hankkinut tai kenen palveluksessa työkokemusta kartuttanut. Eduksesi on, jos työelämä ja työn tekeminen ylipäätään on sinulle tuttua ja työ on sinulle merkittävä osa arkea. Tuotantotyössä ympärilläsi on liuta työkavereita, joiden kanssa yhteistyön tulee sujua saumattomasti. Siksi edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja joukkuepelaamisen henkeä. Työ itsessään on tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativaa käsityötä.

Ensimmäiset tekijät tarvitaan pian ja töitä on tarjolla pitkälle loppuvuoteen. Normaalisti tuotanto pyörii kahdessa vuorossa, aamuvuoroviikoilla töitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.00–14.30, iltavuoroviikoilla maanantaista torstaihin klo 14.30-01.00. Näin ollen iltavuoroviikolla saat pidemmän viikonloppuvapaan!

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja Go On Akatemian käyttömahdollisuuden käyttöösi 24/7. Lisäksi saat käyttöösi Go On henkilöstöetuohjelman edut sekä pääset osaksi Solar Kaihtimen omaa henkilöstöetuohjelmaa.

Jos et hengästynyt toiveidemme määrästä ja löysit niistä itsesi, jätä meille hakemus ja kerro, miksi juuri sinä sopisit kaihdinvalmistajan saappaisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On:lta Irene Salmela, irene.salmela@go-on.fi, 0400 385 058

Go On Ylivieska on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Tuotantotyöntekijöitä Solar Kaihdin Oy:lle

85200 Alavieska
85140 Kalajoki
Raahe
84100 Ylivieska
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus