Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä Walki Plastiroll Oy

Walki Plastiroll on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Walki Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Walki Plastiroll valmistaa kompostoituvia paperi - ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.

Walki Plastiroll Oy on osa Walki -konsernia. Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki-konsernilla on toimintaa Suomessa, Saksassa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Kiinassa, ja sen palveluksessa on noin 1500 henkilöä. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä osoitteessa www.walki.com

Haemme Walki Plastirollin Ylöjärven tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työssäsi toimit osana ammattitaitoista ja työhön sitoutunutta tiimiä, jossa otetaan vastuuta ja tehdään asioita tosissaan - vaikkakin hyvällä huumorilla. Käytät moderneja kalvopuhallus - tai pussijalostuskoneita, teet siihen asetuksia ja tarkkailet laatua. Opittuasi yhden koneen sinulla on mahdollisuus kasvaa tulevaisuuden moniosaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Toivomme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄLTÄ aikaisempaa kokemusta teollisuuden työtehtävistä. Olet aiemmin esimerkiksi käyttänyt tuotannon koneita ja tarkkailut tuotteiden laatua. Sinulla on tehtävään soveltuva prosessi- ja/tai paperialan tutkinto. Olet reipas, oma-aloitteinen tiimipelaaja ja teet töitä ahkerasti. Työhön kuuluu myös pieniä huoltotehtäviä, joten sinulla pysyy myös työkalut käsissäsi ja olet tottunut tekemään pieniä huoltotöitä.

Menestyäkseen tässä tehtävässä etsimämme henkilö tarvitsee

- Prosessiteollisuuden tai muun vastaavan perustutkinnon sekä aiempaa kokemusta teollisuuden tuotannon työtehtävistä

- Reipasta ja ahkeraa asennetta

- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyötaitoja sekä motivoitunutta asennetta oman työn kehittämiseen

- Työsuojeluun liittyvien ohjeiden ja määräysten noudattamista

- Valmiutta vuorotöihin

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme Suoraselkäisyys, Aloitteellisuus ja Sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Walki Plastirollille.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 23.1.2022. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8-16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Tuotantotyöntekijöitä Walki Plastiroll Oy

Adecco
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus