Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuote- ja ostokoordinaattori, Avecor Oy

Avecor Oy on innovatiivinen, kasvava ja erilainen brändi- sekä työpaikkatuotteisiin keskittynyt toimittaja. Teemme vihreiden ja kotimaisten tuotteiden keskitetyt hankinnat asiakkaillemme helpoksi avaimet käteen palvelulla. Avecorin asiakkaita ovat kaikenlaiset yritykset, aina pienen tiimin yrityksistä monikansallisiin yhtiöihin. Olemme merkittävä koko Suomessa toimiva tukkuliike ja asiantuntijamyyjämme ovat Suomen parhaimmistoa alallaan. Toimintatapaamme kuuluvat loistava asiakaspalvelu, räätälöidyt ratkaisut, nopeat toimitukset ja rennon asiallinen meininki. Liikevaihtomme vuonna 2020 on 2,4 miljoonaa euroa ja työllistämme 18 henkilöä eri puolilla Suomea. Lue lisää www.avecor.fi

Etsimme puuttuvaa linkkiä, eli sinua! Tule meille tuote- ja ostokoordinaattoriksi toimimaan linkkinä asiantuntijamyyjiemme ja toimittajakumppaneidemme välille. Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata myyjiltämme tuleviin tuotekyselyihin ja toimia aktiivisena tiedon etsijänä sekä välittäjänä. Päivittäistä työtäsi teet pääsääntöisesti kolmentoista asiantuntijamyyjämme, toimitusjohtajamme sekä lukuisten toimittajakumppaneidemme kanssa. 

Tehtävässäsi tulet toimimaan myös myynnin tuen tehtävissä, tuet ostoja sekä tuotesuunnittelua, pidät yllä tuoterekisteriä, kirjoitat tuotetekstejä ja olet avuksi uusien tuotteiden etsimisessä. Koordinoit myös maahantuontia, huolehdit dokumentoinnista sekä tullimuodollisuuksista. Näistä emme odota valmista kokemusta, sillä koulutumme sinut tehtävään huolella. Meillä menestyt innokkaalla asenteella ja oppimisen halulla. 

Avecorilla pääset oppimaan kattavasti tukkuliiketoiminnasta ja toimimaan monipuolisesti erilaisissa tehtävissä, mielenkiintoisten sekä laadukkaiden tuotteiden parissa.  

Etsimällämme henkilöllä toivomme olevan:

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi liiketaloudesta tai markkinoinnista. 
 • Jonkin verran työkokemusta, esimerkiksi asiakaspalvelusta, myynnin tuen, tai ostojen koordinoinnin tehtävistä. 
 • Tietotekniikan sujuvat käyttötaidot ja kyky omaksua uusia asioita. Eduksesi katsomme kiinnostuksen ja valmiudet graafiseen suunnitteluun.  
 • Kyky ilmaista itseään sujuvasti niin kirjallisesti, kuin suullisesti. Tärkeimmät työkalusi ovat puhelin ja sähköposti. 
 • Palveluhenkisyyttä ja taito luovia näppärästi eri tehtävien välillä. Autat mielelläsi muita ja tartut aktiivisesti toimeen.  
 • Halua olla mukana edesauttamassa tuotteidemme tunnettuutta, olet bränditietoinen ja omaat kyvyn tunnistaa huipputuotteet. 
 • Sujuva suomen sekä englannin kielen taito. Toimittajakumppanimme sijaitsevat niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Etsimme henkilöä, jonka kanssa asiointi on mukavaa ja helppoa. Saat asioita aikaan ja tarvittaessa tartut myös muihin sinulle osoitettuihin tehtäviin. Olet osa dynaamista ja nuorekasta työyhteisöä, jossa sinun aktiivinen työotteesi edesauttaa myyjiämme onnistumaan työssään entistä paremmin. 

Meillä saat:

 • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä tuotteistuksen ja ostojen huippuammattilaiseksi. Kenties tulevaisuudessa olet Avecorin tuotepäällikkö. 
 • Olla osa kasvuyhtiön kehitystä sekä osa nuorekasta, rentoa, mutta asiantuntevaa työyhteisöä. 
 • Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä. 
 • Kiinteän kuukasipalkan, joka tulee sijoittumaan henkilön kokemuksen mukaan noin 2400–2700 euron välille, palkkatoiveenkin voit esittää. 
 • Tuotevalikoimamme tuotteita kotiin vietäväksi, niistä sinulla ei varmasti tule olemaan pulaa.  
 • Esimiehen ja kollegoiden tuen työllesi. 

Ennen hakemuksen jättämistä voit käydä tutustumassa tuleviin kollegoihisi TÄSTÄ. Tehtävässä pääset aloittamaan tammikuussa, joten ennen sitä, haluaisimme tutustua sinuun tarkemmin.   

Rekrytointia Avecor Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15. 

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=202 viimeistään 28.11.2021. Ensimmäiset haastattelut aloitamme hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla.

Tuote- ja ostokoordinaattori, Avecor Oy

Avecor Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus