Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotekehityksen projektipäällikkö, Senop Oy Lievestuore

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa ja seuraavaksi haluamme tehdä saman Euroopassa.

TULE RAKENTAMAAN KASVUMATKAA KANSSAMME 

OPTRONIIKAN TUOTEKEHITYKSEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖNÄ 

 

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden pimeänäkölaitteita ja muita edistyksellisiä optroniikkaratkaisuja osana osaavaa ja kasvunnälkäistä tiimiä. Toimit projektipäällikkönä Lievestuoreen-toimipaikassamme, joka sijaitsee n.15min ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Ohjaat Senopin omia suunnittelijoita vaativissa suunnittelutehtävissä sekä vastaat alihankinnassa tapahtuvasta suunnittelusta. Monipuolinen tehtävänkuva sisältää mm. tutkimusta, tuotekehitystä ja laitesuunnittelua. Myös optoelektronisiin järjestelmiin liittyvä testaus ja mittalaitetekniikka tulevat sinulle tutuksi.

Esimerkkityöviikkosi muodostuu monipuolisesta ja vaihtelevasta kokonaisuudesta eri osa-alueita: projektinhallintaa, alihankkijoiden ja suunnittelijoiden ohjaamista, kokonaisuuksien hallintaa, arkkitehtuurisuunnittelua, matemaattisten ja teknisten ongelmien ratkaisua, algoritmien suunnittelua sekä protolaitteiden kokoonpanoa ja testaamista.

 

Mitä toivomme sinulta?

Menestyksemme perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen, vahvaan suunnitteluosaamiseen sekä laadukkaaseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Odotamme sinulta ennen kaikkea innovatiivista ja ratkaisulähtöistä asennetta. Aiemmasta projektinhallinta- ja laitesuunnittelukokemuksesta sekä ohjelmointi-, arkkitehtuuri- ja algoritmisuunnitteluosaamisesta on tehtävässä etua. Tehtävä edellyttää myös valmiutta matkustaa satunnaisesti etenkin kotimaassa. Esimerkiksi diplomi-insinöörin, maisterin tai insinöörin koulutus elektroniikan, ohjelmistopuolen, fysiikan tai matematiikan alalta antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiseen.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön tuen sekä itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän käyttää ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Meillä on käytössä joustava työaika ja etätyömahdollisuus. 

Jos haluat lisätietoja, voit kääntyä tuotekehitysprojektijohtaja Erkki Tarvaisen 040 315 7744 tai teknologiajohtaja Jussi Rautiaisen 040 315 7402 / etunimi.sukunimi@senop.fi  puoleen. 

Kuulisimme mielellämme sinusta pian – Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.8 2021 mennessä osoitteessa https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1795 

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa. Luotettavat ja käytettävyydeltään ylittämättömät tuotteemme mahdollistavat näkökyvyn tilanteessa kuin tilanteessa. Asiakkaamme toimivat turvallisuus- ja puolustusalalla, sekä teollisuudessa ja tutkimuksen parissa. www.senop.fi

 

Tuotekehityksen projektipäällikkö, Senop Oy Lievestuore

41400 Laukaa Lievestuore
Vakituinen

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus