Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotekehitysinsinööri

Haluatko kehittyä yhdeksi parhaista paperikoneen formerin osaajista ja nähdä, miten uudet innovaatiot heräävät eloon? Opitko mielelläsi uutta, käärit hihasi ja "tartut härkää sarvista"? Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän uusi tuotekehitysosaajamme!

Wet End -tuotekehitysryhmä kehittää uutta teknologiaa kartonki- ja paperikoneiden viira- ja puristinosalle. Haemme nyt tiimiimme idearikasta tuotekehitysinsinööriä, joka pääsee sukeltamaan syvälle paperikoneen ytimeen. Tuet Valmetin myyntiä löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Olet synnyttämässä uusia innovaatioita sekä parantamassa asiakkaiden prosesseja kansainvälisessä ympäristössä. Olet ensimmäisten joukossa käyttöönottamassa uusia tuotteita niin koelaitoksilla kuin asiakkaiden koneilla.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on takataskussa tutkinto esimerkiksi konetekniikasta tai teknillisestä mekaniikasta. Uskallat kokeilla fysiikan rajoja ja sinulla on kyky luoda uutta vanhoja teorioita ja ratkaisuja yhdistämällä. Kykenet selkeästi kuvaamaan ongelman ja löytämään siihen myös ratkaisun. Olet utelias uusille ajatuksille ja haluat sparrata ideoitasi ryhmässä. Toimit oman alasi asiantuntijana ja voit tarvittaessa pitää esityksiä eri kohderyhmille. Olet valmis matkustamaan silloin tällöin ja teet töitä sujuvasti myös englannin kielellä.

Miksi tätä tehtävää kannattaa hakea?

Meillä saat miellyttävän työympäristön positiivisuutta huokuvassa ryhmässä, runsaasti oppimismahdollisuuksia ja kokeneiden kollegojen tuen. Taustasi mukaan ja osaamisesi kehittyessä pääset vastaamaan haastavistakin kehitysprojekteista. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden olla avaintekijänä mukana luomassa uutta suuntaa ja vihreämpää tulevaisuutta maailman kartonki- ja paperiteollisuudelle.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla vielä lisää tästä tehtävästä, voit olla yhteyksissä tulevaan pomoosi Samppa J Salmiseen, Senior Manager, Wet End Development, p. 040 727 8043, samppa.j.salminen@valmet.com

Hae mukaan asiantuntevaan tiimiimme 23.5.2021 mennessä!

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity huipputiimiin! www.valmet.com/careers

Tuotekehitysinsinööri

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus