Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI /-KEMISTI

Vastavalmistunut tai valmistumassa oleva tuotekehitysinsinööri!

Tule työskentelemään eristetuotteiden ja -tuotannon kehityshankkeiden sekä koeajojen pariin Kingspan Insulation Oy:n Kankaanpään tehtaalle!

Tuotekehitysinsinöörin tehtävässä pääset osallistumaan tutkimuksen ja kehityksen hankkeisiin Kingspan Insulation Oy:n Kankaanpään tehtaalla. Tuotteiden ja tuotannon kehityshankkeet sekä koeajot ovat keskeistä työssäsi. Haet uusia ja parempia tuoteratkaisuja sekä optimoit tuotantoprosessia. Osallistut myös laadun, laboratoriotestien ja HSE-alueen tehtäviin. Teet proaktiivista, tuloshakuista yhteistyötä kansainvälisen tuotekehitysorganisaation kanssa, jossa kehitätte yhtiötasoisia ratkaisuja.

Samoin yhteistyö mm. tuotannon, markkinoinnin sekä raaka-ainetoimittajien kanssa on tärkeässä roolissa. Toimittajayhteistyö ja mahdollisuus osallistua yrityksen kansainvälisiin kehityshankkeisiin monipuolistavat tehtäväkuvaasi.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. DI tai FM (kemia, polymeeritekniikka, materiaalitekniikka, prosessitekniikka, valmistustekniikka). Voit olla myös diplomityötä vaille valmis alan opiskelija: olemme kiinnostuneita keskustelemaan ja sopimaan kanssasi lopputyöaiheesta.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä esim. kemianteollisuuden, muoviteollisuuden tai prosessiteollisuuden alueelta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Halu oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot edesauttavat tehtävässä menestymisessä.

Olet osa kansainvälistä tuotekehitystiimiä, joten odotamme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Työssäsi raportoit sekä tehtaanjohtajalle, että tuotekehitystiimin vetäjälle Saksaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 16.5.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15801.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864 (tarja.oinonen@mercuriurval.com)

Kingspan Insulation on maailman johtava tehokkaiden muovipohjaisten eristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet sekä ympäristöteknologiaa ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävät teknologiset ratkaisut.

Kankaanpäässä lämmöneristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Ratkaisujamme käytetään laajasti ja monipuolisesti uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa. 

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI /-KEMISTI

Kankaanpää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus