Skip to main content

Tuotekoneenkäyttäjä betoniteollisuuteen Turkuun

Tuotekoneenkäyttäjä betoniteollisuuteen Turkuun

Etsimme asiakkaallemme ahkeraa ja oma-aloitteista tuotekoneenkäyttäjää betonituotetehtaalle Turkuun.

Työhön perehdytetään. Hakijoilla katsotaan eduksi aikaisempi kokemus betonitehtailta ja muusta rakennustuoteteollisuudesta. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta sesonkeina työtä tehdään myös kahdessa vuorossa, joten valmius 2-vuorotöihin on oltava.

Pääasiallisena työtehtävänä tietokoneohjatun tuotekoneen käyttö betonituotetehtaalla.

Hitsaustaito katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytyksenä tehtävään hakiessa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Sesonkeina työtä tehdään myös kahdessa vuorossa, joten hakijalla on oltava valmius työskennellä myös 2-vuorotyössä.

Työ on pitkäaikainen. Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen sinun on mahdollista työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme.

Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi ja tiedot aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Tuotekoneenkäyttäjä betoniteollisuuteen Turkuun

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus