Skip to main content

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan laboratorion ja perusterveydenhuollon tuotteista

Haemme vahvassa kasvussa olevalle Mekalasi Oy:lle tuotepäällikköä vastaamaan vastuualueensa tuotevalikoimasta, niiden myyntitehtävistä sekä asiakkuuksien ja päämiesyhteyksien hallinnasta.

Laboratorion ja perusterveydenhuollon tuotepäällikkö suunnittelee viikoittaiset aktiviteetit ja tekee niiden mukaisesti asiakastyötä, tapaa hankintaorganisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöä. Hän seuraa vastuualueensa tunnuslukuja ja tavoitteita sekä vastaa asiakkuus-, päämies- ja myyntiprosessien hoitamisesta liiketoiminta-alueella. Tuotepäällikkö vastaa hänelle nimetyistä päämiehistä/toimittajista.

Tärkeimmät tehtävät ovat:

  • toimittajien tuotteiden asiantuntijana toimiminen
  • vastuu toimittajan tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, reklamaatioiden vastauksista, kilpailukykyisten ostohintojen neuvottelemisesta päämiesten kanssa
  • tuoteryhmän markkinatuntemus erityisesti markkinahintatasosta
  • olla ajan tasalla toimittajan tuotteista sekä kouluttaa tuotteiden käyttöä/myyntiä asiakkaille/kollegoille
  • vastata tuotteiden oikeasta varastoinnista, varastoarvoista ja markkinoinnin sisällöstä
  • vastuu päämiesten/toimittajien sujuvasta ja nopeasta yhteistyöstä Mekalasin puolesta eli toimittajatyytyväisyydestä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • kliinisen mikrobiologian, molekyylidiagnostiikan ja laboratorion pienlaitteiden tuntemusta
  • kokemusta laboratorion tai perusterveydenhuollon tehtävistä (laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai terveydenhuoltoalan myynnin osaaja)
  • kykyä toimia terveydenhuollon parissa (terveydenhuollon prosessien tuntemus sekä tuoteosaaminen)
  • kokemusta julkisten hankintojen tarjousprosesseista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Haastavan ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, tehtävä mahdollistaa myös joustavat etätyöratkaisut.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mekalasi Oy:n liiketoimintapäällikkö Riikka Laukka, puh. 0400 358 365, parhaiten tavoitettavissa 24.5. ja 30.5. sekä Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.6.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-17013.

 

 

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajana on perheyritys SAXO Oy. Konserniin kuuluu lisäksi Mekalasin tytäryhtiö Plastone Oy, muovituotteiden sopimusvalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmijärvellä ja Virossa sekä sisaryritys Fysituote Oy. SAXO-konserni työllistää yhteensä 275 henkilöä. Konsernin liikevaihto on noin 45 miljoonaa euroa.

Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta jo yli 10 vuoden ajan parhaan mahdollisen arvioinnin (Suomen Asiakastieto Oy). Yritys on saanut asiakkailta erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Mekalasin tavoitteena onkin olla asiakkailleen kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen yhteistyökumppani. Yritys on dynaamisesti eteenpäin menevä ja tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erikoissairaanhoidon, laboratorion ja fysioterapian tuotteita.

Asiakaskuntaan kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin. Toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Lisätietoja www.mekalasi.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Mekalasi Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 11.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti