Skip to main content

Vuonna 1997 perustettu Miraculos Oy on Suomen suurin kampaamoalan tuotteiden ja palveluiden myyntiin ja markkinointiin sekä maahantuontiin erikoistunut yritys. Oma brändimme, Four Reasons, on useilla mittareilla Suomen menestynein kampaamokosmetiikkasarja; yli puolet suomalaisnaisista käyttää sarjan tuotteita ja Suomen lisäksi sitä myydään jo yli 15 vientimaassa. Four Reasons -tuotteiden ja kampaamoalan ammattilaisille suunnattujen koulutuspalveluidemme lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu tunnettuja kansainvälisiä hiuskosmetiikkabrändejä, kuten Paul Mitchell ja Olaplex.

Tutkimusyhtiö Corporate Spirit Oy on myöntänyt meille Suomen Innostavin Työpaikka -kunniamaininnan henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Meille tunnustus merkitsee paljon, sillä se kuvastaa sitä jatkuvaa innostusta, jolla suhtaudumme työhömme ja työperheeseemme. Miraculos on osa suomalaista perheomisteista Transmeri-konsernia, jonka liikevaihto oli 222 miljoonaa euroa vuonna 2020. Konserni työllistää yhteensä yli 750 henkilöä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Tuotepäällikköä

vastaamaan kansainvälisten päämiesbrändiemme sekä kampaamokalusteiden ja -tarvikkeiden liiketoiminnasta. Tehtävässä vastaat omien tuoteryhmiesi valikoimanhallinnasta, ostoista, hinnoittelusta sekä myynnin suunnittelusta ja markkinoinnista yhteistyössä osaavan ja innostuneen myynti- ja markkinointitiimin kanssa.

Millaiseen tehtävään haemme tekijää?

Vastuullesi kuuluu kansainväliset huippubrändimme, Paul Mitchell ja Olaplex, joiden osalta tehtäväsi on myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, alkaen valikoimapäätöksistä aina kampanjasuunnitteluun ja somekanavien päivittämiseen saakka. Toimit myös kampaamoliiketoimintaan kuuluvien kalusteiden ja tarvikkeiden sisäänostajana ja vastaat niihin liittyvistä myynti- ja markkinointimateriaaleista. Seuraat omien tuoteryhmiesi myyntiä, analysoit markkinaa sekä pääset suunnittelemaan tuotelanseerauksia, johtaen ja vieden läpi lanseerausprosesseja B2B-kanavissa.

Mitä odotamme hakijalta?

Työnkuva on monipuolinen, joten siinä menestyminen edellyttää itsenäistä, omatoimista työotetta ja taitoa pitää monia lankoja käsissä. Haemme siis tekevää, yhteistyötaitoista ja näkemyksellistä tyyppiä, jonka toivomme vieläpä suhtautuvan yhtä innokkaasti kampaamoalaan kuin mekin. Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus on eduksi – meille tärkeintä on kuitenkin asenne ja innokkuus oppia uutta. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja (SAP, Microsoft Office, Microsoft Dynamics).

Mitä tarjoamme Sinulle?

Tässä tehtävässä pääset ottamaan vastuuta ja oppimaan jatkuvasti uutta. Esimiehenäsi toimii reilu ja lempeä myyntijohtajamme Kalle Kuvaja ja tukenasi on koko Suomen kattava, työhönsä intohimoisesti suhtautuva 14 henkilön myyntiedustajaverkostomme sekä markkinoinnin ja graafisen suunnittelun ammattilaiset. Työpaikka vakavaraisessa ja monialaisessa suomalaisessa perheyrityksessä tarjoaa monenlaisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia.

Miten voit hakea?

Hae työpaikkaa 19.9.2021 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV sähköpostitse myyntijohtaja Kalle Kuvajalle: kalle.kuvaja@fourreasons.fi

Lisätietoja tuotepäällikön tehtävästä:

Kalle Kuvaja puh. 040-7316968

Tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.

Tuotepäällikkö

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus