Skip to main content

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan anestesian ja tehohoidon tuotevalikoimasta

Haemme vahvassa kasvussa olevalle Mekalasi Oy:lle tuotepäällikköä vastaamaan anestesian ja tehohoidon tuotevalikoimasta, niiden myyntitehtävistä sekä asiakkuuksien ja päämiesyhteyksien hallinnasta.

Anestesian ja tehohoidon tuotepäällikkö suunnittelee viikoittaiset aktiviteetit ja tekee niiden mukaisesti asiakastyötä, tapaa hankintaorganisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöä. Hän seuraa vastuualueensa tunnuslukuja ja tavoitteita sekä vastaa asiakkuus-, päämies- ja myyntiprosessien hoitamisesta erikoissairaanhoidon liiketoiminta-alueella. Tuotepäällikkö vastaa hänelle nimetyistä päämiehistä/toimittajista.

Tärkeimmät tehtävät ovat:

  • toimittajien tuotteiden asiantuntijana toimiminen
  • vastuu toimittajan kaikkien tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, reklamaatioiden vastauksista, kilpailukykyisten ostohintojen neuvottelemisesta päämiesten kanssa
  • olla ajan tasalla toimittajan tuotteista sekä kouluttaa tuotteiden käyttöä/myyntiä asiakkaille/kollegoille
  • vastata tuotteiden oikeasta varastoinnista, varastoarvoista ja markkinoinnin sisällöstä
  • vastuu päämiesten/toimittajien sujuvasta ja nopeasta yhteistyöstä Mekalasin puolesta eli toimittajatyytyväisyydestä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • aikaisempaa kokemusta erikoissairaanhoidon tehtävistä (sairaanhoitaja tai terveydenhuoltoalan myynnin osaaja)
  • käytännön osaamista anestesiasta – tehohoidosta
  • kykyä toimia terveydenhuollon parissa (terveydenhuollon prosessien tuntemus sekä tuoteosaaminen)
  • kokemusta julkisten hankintojen tarjousprosesseista
  • tuoteryhmän markkinatuntemus erityisesti markkinahintatasosta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Haastavan ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, tehtävä mahdollistaa myös joustavat etätyöratkaisut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 10.10.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com tunnuksella FI-16401.

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajana on perheyritys SAXO Oy. Konserniin kuuluu lisäksi Mekalasin tytäryhtiö Plastone Oy, muovituotteiden sopimusvalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmijärvellä ja Virossa. SAXO-konserni työllistää yhteensä 260 henkilöä. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta jo yli 10 vuoden ajan parhaan mahdollisen arvioinnin (Suomen Asiakastieto Oy). Yritys on saanut asiakkailta erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Mekalasin tavoitteena onkin olla asiakkailleen kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen yhteistyökumppani. Yritys on dynaamisesti eteenpäin menevä ja tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erikoissairaanhoidon sekä laboratorion tuotteita. Asiakaskuntaan kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin. Toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti