Skip to main content

Tuotepäällikkö – Älykkäiden ja autonomisten koneiden tiedonsiirto

Panostaessamme yhä enemmän automatisoituvan ja autonomisten sovellusten tiedonsiirtotarpeiden toteuttamiseen haemme nyt maailmanluokan teknologiatiimiimme vahvistusta.

Tuotepäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden ratkaisujen määrittämisessä, kehittämisessä ja luomisessa. Työskentelet MCMC-tiimissä (Mission Critical Machine Control). Olet tiimin pääyhteyshenkilö esimerkiksi asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suuntaan. Olet vahvasti mukana kehitysprosesseissa ja vastaat MCCU-tuotteista (Mission Critical Connectivity Unit) koko niiden elinkaaren ajan. Roolisi vastaa monelta osin teknisen tuotepäällikön työnkuvaa. Pääkonttorimme sijaitsee Salossa ja asiakkaamme ovat ulkomailla, joten sinulla tulee olla valmiutta matkustaa.

Sinulla on kokemusta koneohjauksen järjestelmistä ja näkemys siitä, mihin suuntaan koneohjaus on kehittymässä. Käytännön kokemusta sinulta löytyy koneohjauksesta tai ajoneuvojen tiedonsiirtojärjestelmistä joko älymaatalouden, rakennus-, satama- tai kaivosteollisuuden alalta.

Pystyäksesi toimimaan tuotepäällikön tehtävässä tehokkaasti, sinulla tulisi olla osaamista seuraavista asioista:

  • Käytännön kokemus koneohjauksesta
  • Standardoinnin (esim. ISO, ETSI, turvallisuus) merkitys ja vaatimukset raskaiden työkoneiden tiedonsiirrossa
  • Keinoäly ja reunalaskenta
  • Tietoturva ja sen vaatimukset raskaiden ajoneuvojen sovellusalueella
  • TCP/IP, reititys, 4G/LTE/5G, WiFi ja teollisuuden tiedonsiirtoelektroniikkaosaaminen katsotaan eduksi

Voit olla jo uralla edennyt tai sinulla voi olla muutaman vuoden kokemus alalta. Esimerkiksi teknisenä tuotepäällikkönä toimiminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan kykyä esiintyä keskusteluissa kumppanien ja asiakkaiden parissa, englannin kielen sujuva osaaminen on välttämätöntä. Laajempi kielitaito on etu.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Johan Korin, puh. 0400 264 564. Johanin tavoitat parhaiten 15.9. klo 10–12, 20.9. klo 9–12, 22.9. klo 9–11 tai 27.9. klo 9–11. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultti Henri Huopalahteen, puh. 050 406 5944. Lähetä hakemuksesi hakupainikkeen kautta 5.10.2022 mennessä.


SATEL on johtava toimintakriittisten langattomien yhteysratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Rakennusteollisuudessa, kaivoksissa ja maataloudessa digitalisointi ja automaatio etenevät parhaillaan vahvasti, ja kehitys jatkuu lähivuosina voimakkaana koneiden ja laitteiden itsenäistä eli autonomista toimintaa kohti.

Mainittu kehityskulku edellyttää laajaa globaalin teknologiakentän kehittymistä mm. tekoälyn, anturiluennan ja turvasignaalien tarvitsemien langattomien tiedonsiirtoteknologioiden osalta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotepäällikkö – Älykkäiden ja autonomisten koneiden tiedonsiirto

Satel
Salo
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 29.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti