Skip to main content

Tuotepäällikkö K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 01.07.2022
Hakuaika päättyy: 20.07.2022

ETSIMME TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa tuotepäällikköä vastaamaan tupakointi- ja tulentekotuoteryhmistä Keskon päivittäistavarakaupan Teolliset tuotteet -yksikköön. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan Teolliset tuotteet -yksikössä K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Vastaat erityisesti oman vastuualueesi tuotevalikoiman suunnittelusta, hankinnasta sekä kotimaisilta että ulkomaisilta tavarantoimittajilta kilpailukykyiseen hintaan, tuotteiden hinnoittelusta, esillepanosuunnittelun ohjauksesta sekä tuoteryhmään liittyvien lainsäädäntöjen seuraamisesta. Toimit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Olet ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
- kokemusta vähittäiskaupan toiminnoista ja tuoteryhmäjohtamisesta
- kokemusta kansainvälisestä ja kotimaisesta ostotoiminnasta
- MS Office -ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sujuvaa käyttöä
- analyyttista otetta
- kehittämishalukkuutta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen
- nopeatempoisen ja kehittyvän työympäristön
- kannustavan ja inspiroivan työyhteisön
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osto- ja myyntipäällikkö Sari Mäkelä, ma 18.7.2022 klo 12-14, puh 050-383 7834
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.7.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotepäällikkö K-ryhmään

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 21.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti