Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Tuotepäällikkö (laskutusjärjestelmä) HUS Tietohallinto

Hae meille, jos haluat työskennellä ICT-alan näköalapaikalla.

HUS Tietohallinto on HUSin tulosalue ja se toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS kuntayhtymälle, kuntayhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. HUS Tietohallinnon liikevaihto on 249,6 milj. euroa ja sen palveluksessa on 450 IT-alan huippuammattilaista. HUS Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme tuotepäällikköä ainutlaatuiseen tehtävään parhaillaan kehitysvaiheessa olevaa uutta HUS asiakas- ja organisaatiolaskutuksen hinnoittelu-, tuotteistus- ja laskutusjärjestelmää varten. Toteutettava järjestelmä tulee vastaamaan HUSin asiakas- ja organisaatiolaskutuksen yhteenlasketun 2 miljardin euron vuosittaisesta laskujen volyymistä sairaanhoidolliseen palvelutuotantoon liittyen. Järjestelmää kehitetään ketterästi monitoimittajaympäristössä, jossa HUS asiantuntijat toimivat ulkoisten ohjelmistotalojen ja asiantuntijoiden kanssa. Järjestelmän toteutuksessa hyödynnetään muun muassa Azure-pilvipalveluita sekä Kubernetes ja PostgreSQL -teknologioita. Työsuhde on vakituinen, ja järjestelmän kehitys- ja käyttöönottovaiheen jälkeen jatkat tuotepäällikkönä ja laskutusjärjestelmän asiantuntijana.

Tehtäviisi kuuluvat:

- Järjestelmän kehitys- ja ylläpitotyöstä vastaaminen yhteistyössä muiden HUS asiantuntijoiden ja ulkoisten toimittajien kanssa
- Järjestelmän kehitys- ja ylläpitotyön aikataulutuksesta ja resurssoinnista huolehtiminen
- Uusien kehitystarpeiden suunnittelu, priorisointi ja koordinointi HUS asiantuntijoiden kanssa HUSin sisäisten ja ulkoisten sekä muiden sidosryhmien tarpeiden perusteella
- Kehitystyön edistymisen seuranta ja raportointi HUS Tietohallinnon ja taloushallinnon johdolle sekä muille tarpeellisille sidosryhmille
- Projektihallinnolliset tehtävät, kuten ulkoisten toimittajien tilaukset ja laskutus, budjetin seuranta, käyttäjätunnusten ja -oikeuksien hallinta, ja järjestelmän kehitys- ja ylläpitoon liittyvä sisäinen ja ulkoinen viestintä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että:  

- Sinulla on kokemusta tuotepäällikkönä, projektipäällikkönä tai muussa vastaavassa roolissa toimimisesta ketterässä ohjelmistokehitysprojektissa
- Olet toiminut monitoimittajaympäristössä ja ymmärrät siihen liittyvät erityispiirteet ja vaatimukset
- Ymmärrät pilvipalveluiden toimintaa ja tunnistat pilvipalveluiden vaatimukset ja mahdollisuudet 
- Sinulla pysyvät monet langat käsissä ja toimit hyvin paineen alla
- Sinulla on erinomaiset tiimi- ja projektityöskentelytaidot sekä kyky viestiä ja kommunikoida selkeästi sekä suomen että englannin kielellä.

Lisäksi arvostamme:

- Kokemusta sairaanhoidon palvelutoiminnasta ja kiinnostusta HUSin toimintaa kohtaan
- Halua oppia ja syventyä HUSin hinnoitteluun, tuotteistukseen ja laskutukseen, ja näiden osa-alueiden kehittämiseen
- Asiantuntemusta Azure-pilvipalveluista, integraatioista, tietokannoista ja raportoinnista
- IT-palvelunhallinnan osaamista (ITIL tai vastaava) 
- Itseohjautuvuutta, oppimishalukkuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan sekä asiatuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä laadukkaita terveydenhuollon palveluja maan johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla.

Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Lähetä meille sähköinen hakemus liitteineen hakuajan loppuun mennessä.

Työ voi alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 30.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistotutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Elina Ahde, puh. 050 428 7279.

Tuotepäällikkö (laskutusjärjestelmä) HUS Tietohallinto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus