Skip to main content

Tuotepäällikkö (pilvipalvelut)

2M-IT kehittää palvelujaan ja haemme joukkoomme tuotepäällikköä tuotekehitykseen. Tuotepäällikkö voi sijoittua mihin tahansa toimipisteistämme. Vastuualueeseen kuuluvat uusien pilvipalveluiden tuotekehitystehtävät.

Tuotepäällikkönä toimit yhteistyössä tuotekehitystiimin ja toimittajien asiantuntijoiden kanssa projekteissa ja kehityshankkeissa yhtiön vastuullisena edustajana. Tuotepäällikkönä vastaat, että tuotamme asiakkaille sopimuksien mukaista tuotekehitystä. Olet ajan tasalla sote-sektorin lähitulevaisuuden näkymistä, ymmärrät asiakkaan odotukset ja tarpeet sekä vastaat niiden edistämisestä. Tuotepäällikkönä tuet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden selkeää määrittelyä ja priorisointia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta
  • Koordinointikykyä
  • Ymmärrystä tuotekehityksestä ja siihen liittyvistä prosesseista kokonaisuutena
  • Hyvää paineensietokykyä sekä halua tarttua rivakasti toimeen ja kehittää systemaattisesti toimintaa
  • Asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön
  • Kykyä johtaa itseään
  • Taitoa oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Sosiaali- ja terveydenhoitoalan IT-palveluiden tuntemuksen
  • Ymmärrystä sosiaali- ja terveysalan toiminnasta
  • Pilvipalveluiden (Azure, D365, Power Platform) tuntemuksen

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystietomme

Hannu Hämäläinen, 044 2231 521

Lisätietoja

2M-IT, Ratkaisupalvelut, Tuotekehitys

2M-IT, Ratkaisupalvelut, Tuotekehitys Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 550 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Tuotepäällikkö (pilvipalvelut)

Mikkeli
Savonlinna
Hämeenlinna
Jyväskylä
Kotka
Kouvola
Pietarsaari
Vaasa
Oulu
Lahti
Pori
32200 Loimaa
Salo
Turku
23500 Uusikaupunki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus