Skip to main content

Tuotepäällikkö (Product Manager)

Job description: 

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 400. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

ANDRITZ Fiber Technologies-divisioona hakee laitteiden mekaniikasta vastaavaa tuotepäällikköä.

Tuotepäällikkönä vastaat laitteiden mekaniikan kehityksestä, toimitusketjusta ja dokumentoinnista. Toteutusprojekteissa vastaat laitteiden toimituksesta asiakkaalle teknisten asioiden osalta. Osallistut lisäksi tarpeen vaatiessa suunnitteluun ja  laadunvalvontaan sekä tuet asennustoimintaa.

Tehtävänäsi on varmistaa keitinastioiden ja lämmönvaihtimien onnistunut mekaniikka. Vastaat suunnittelujärjestelmien kehityksestä omien vastuunalaisten laitteiden osalta. Teet tarjousvalmisteluja, olet mukana suunnittelussa, valvot toimittajia ja heidän suunnittelua, sekä osallistut tarvittaessa asiakasneuvotteluihin ja hyödynnät asiantuntemustasi projektien eri vaiheissa.

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä vaatii kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, ja sinulla on vastuuntuntoinen ote työhön.

Mahdollisuus osallistua myös muiden laitteiden suunnitteluun ja kehitykseen.

Toimipiste on Kotkan tai Lappeenrannan toimipiste, muut ANDRITZin toimipisteet ovat mahdollisia perehdyttämisjakson jälkeen.

Sinulta odotamme:

  • Konetekniikan tai energiatekniikan insinöörin/DI tutkintoa
  • kokemusta 3D-suunnittelusta; Inventor-osaaminen on eduksesi
  • omatoimista työskentelyotetta sekä myös tiimityöskentelytaitoja
  • joustavuutta mukautua aikataulupaineisiin
  • matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkoimailla toimitusprojektien ja työtehtävien vaatimusten mukaisesti
  • hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön; muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 17.9 klo 12-14 ja keskiviikkona 22.9 klo 12-14 Petri Tarjavuori +358 40 860 6482.

Hae tehtävään 26.9.2021 mennessä.

Työnantajana tarjoamme sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa, globaalisti toimivassa, teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Requisition ID:  2190

Tuotepäällikkö (Product Manager)

Kotka
Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus