Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotepäällikkö, Vuokraovi.com

Vuokraovi.com on Suomen suosituin vuokra-asumisen markkinapaikka, jota käyttää kuukausittain yli puoli miljoonaa aktiivista asunnonetsijää. Haemme asumisen digitaalisten asiantuntijoiden joukkoon tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Vuokraovi.com ja Asuntoneuvos -palveluiden tuotekehityksestä.

Työnkuva

Tuotepäällikkönä vastaat Vuokraoven palvelukonseptista ja palvelun kehitysprojekteista sekä täysin uusien palveluiden kehittämisestä vuokramarkkinalle. Kehityshankkeissa vastaat projektien läpiviennistä määrittelystä tuotantoon vientiin asti. Alman tuotepäälliköiden työkalupakin välineitä ovat mm. projektinhallinnan työkalut kuten Jira, Confluence ja Figma. Tuotepäällikön vastuulla on myös huomioida tietoturvan, GDPRn ja SEOn vaateet palvelukehityksessä.

Arjessa ohjaat palvelukehityksessä työskenteleviä asiantuntijoita ja priorisoit tiimin tekemistä. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä asumisen liiketoimintakokonaisuuden teknisten asiantuntijoiden, liiketoimintapäälliköiden, myyjien ja sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tukea tehtävässä menestymiseen saat asumisen liiketoimintakokonaisuuden asiantuntijoilta.

Menestystekijät

Toivomme sinulta ohjelmistokehityksen perusperiaatteiden ymmärrystä. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta ohjelmistokehityshankkeista, leanistä kehittämisestä sekä tietämystä uusista toteutusteknologioista ja tunnet niiden vahvuudet ja heikkoudet. Hyödynnät työssäsi analytiikkaa ja esimerkiksi A/B-testaaminen on sinulle tuttua. Vahva asiakasymmärrys, Scrum kehittäminen ja tekniset dokumentaatiotaidot ovat myös tärkeitä. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai käytännön kautta opittuja vastaavia taitoja. 

Toimintatyylisi on ratkaisu- ja tavoitekeskeinen. Osaat toimia tuloksellisesti liiketoiminnan ja kehitystiimin tukena, sekä viestimään tilanteeseen sopivalla tavalla. Kommunikointitaidot ja asioita maaliin puskeva asenne luovat hyvän pohjan menestyksellesi. Kykenet johtamaan ja fasilitoimaan tuotekehityksen palavereita ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Luontainen kiinnostus asuntomarkkinaa kohtaan auttaa sinua menestymään työtehtävässä.

Tarjoamme

Meillä Vuokraovessa pääset seuraamaan asumisen toimialan uusimpia trendejä aitiopaikalta. Meillä on oivat mahdollisuudet myös oman osaamisen kehittämiselle ja vastuu lisääntyykin oppien karttuessa.  Tekemisen kulttuurimme perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen ja vastuun (k)antamiseen.

Meillä työnteon lisäksi jää aikaa myös vapaa-ajalle, sillä meillä on joustavat työajat ja - lomakäytänteet. Töitä tehdään monipaikkaisesti niin etänä kuin konttorillakin. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä joko keskellä Helsinkiä Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla tai Tampereen ytimessä, Siperian hienoissa liiketiloissa. Työntekijöidemme käytössä on kattava työterveys, lounas- ja liikuntaetu.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan työskentelemään kanssamme! Hae tehtävää viimeistään 3.10. Lisätietoja tehtävästä antaa Vuokraoven liiketoimintapäällikkö Henrik Laakkonen 040 834 9334 perjantaina 17.9. kello 13-14.30 tai torstaina 23.9. kello 14-15.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Tuotepäällikkö, Vuokraovi.com

Helsinki
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus