Skip to main content

Tuoteryhmäpäällikkö

Orkla Suomi on maan johtava elintarvikealan yritys, joka tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita elintarvikkeita, herkkuja ja ruokaratkaisuja niin arkeen kuin juhlaan. Toimimme neljällä eri paikkakunnalla, joista meillä on tuotantoa kahdessa. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja haluamme tehdä vastuullisista valinnoista helpompia. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 215 miljoonaa euroa ja meillä työskenteli keskimäärin 450 henkilöä. Orkla Suomen tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Abba, Ahti, Ekströms, Felix, FunLight, Grandiosa, Jacky, Kantolan, Kallen, Oolannin, Panda, Paulúns, Risifrutti ja Taffel.

Etsimme TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Turkuun, mutta sijainti Vantaalla voi tulla kysymykseen. Kyseessä on noin vuoden kestävä opintovapaan sijaisuus. Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta, kuitenkin viimeistään 1.7.2021. Sijaisuuden kesto 19.6.2022 saakka.

Tarjoamme sinulle
 
mahdollisuuden jättää oma jälkesi rakastettuun Felix-brändiimme ja toimia isossa bränditalossa, kansainvälisessä ympäristössä ja vastuullisessa tehtävässä. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on auttaa meitä rakentamaan yhä vastuullisempaa ja  ympäristöasiat huomioivaa tuoteportfoliota.

Tehtävässäsi raportoit markkinointipäällikölle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja myyntitiimin sekä pohjoismaisten kollegoidemme kanssa. Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö.
 
Käytössäsi ovat kattavat Orkla-konsernin työsuhde-edut. 
 
Mitä odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Sinulla on osaamista tuotekategorian kehittämisessä ja kykyä hahmottaa tulevia trendejä sekä kokemusta tuotekehitysprojektien johtamisesta. 
  • Kokemusta suomalaisen vähittäiskaupan kanssa toimimisesta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. markkinointialan koulutus) 
  • Hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja
  • Sinnikkyyttä ja kykyä vetää useita yhtäaikaisia projekteja 
  • Itsenäistä ja analyyttistä työskentelyotetta
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on ehdoton etu

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.5.2021 oheisen linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että saatamme haastatella kandidaatteja jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Paula Pöntynen 040 5947471 seuraavina ajankohtina: pe 30.4. klo 13-15, ma 3.5. klo 10-11:30, ke 5.5. klo 9-10:30, ma 10.5. klo 12-14, to 13.5. klo 12-15

Huomioitavaa:
Huomoithan että emme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia tai hakemusliitteitä vastaan sähköpostilla. Klikkaamalla hakulinkkiä pääset luomaan itsellesi profiilin ja hakemaan tehtävää.

Tuoteryhmäpäällikkö

Turku
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus