Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuoteryhmävastaava (30 h/vko) K-ryhmään Kouvolan tukkuun

Oletko energinen ja innostunut tiimipelaaja, joka etsii monipuolista ja toimeliasta työtä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

 

Etsimme tuoteryhmävastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että palvelukokemus Kespron Kouvolan tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

 

Tuoteryhmävastaavana päävastuunasi on huolehtia, että asiakkaille jää myönteinen kuva tukussa asioimisesta. Samalla kannat ammattimaisesti vastuun tuoteryhmien tuotteiden myyntitoimenpiteistä, esillepanosta ja saatavuudesta sekä tarjolla olevasta paikallisesta valikoimasta.

Käsissäsi on omien tuoteryhmiesi valikoimien hallinnointi sopeutuen menekin kausittaiseen vaihteluun siten, että tuotteita on saatavilla oikea määrä silloin kun niitä tarvitaan. Huolehdit myös, että tuotteet on aseteltu esille siististi ja niiden tiedot pitävät paikkansa sekä hyllyssä että verkossa. Eri asiakaspalvelutapahtumissamme saat valjastaa vuorovaikutustaitosi ja persoonasi vahvasti käyttöön esimerkiksi tuote-esittelijänä.

 

Haemme määräaikaista lisäresurssia työn luonteesta ja kesätyöstä johtuen 31.8.2022 asti.

 

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa esim. kaupallista tai ravintola-alan koulutusta ja kokemusta

- Foodservice-alan tuntemusta

- iloista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta

- positiivista mieltä ja reipasta, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja

- mahdollisuutta työskennellä kaikkina tukun aukioloaikoina

- Ms Office -ohjelmien ja SAPin sujuvaa käyttöä

- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

- vähintään 18 vuoden ikää

 

Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn

- mahdollisuuden kehittyä tukun eri työtehtävissä

- tarvittavan perehdytyksen

- työehtosopimuksen mukaisen palkan

- hauskat ja innostavat työkaverit

 

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

 

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kespro on osa K-ryhmää ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkaat. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat viidestä myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

 

Työt alkavat tammikuussa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nea Nuutinen, [email protected]

 

Lähetä hakemuksesi 9.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuoteryhmävastaava (30 h/vko) K-ryhmään Kouvolan tukkuun

Kymenlaakso
Kouvola
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti