Skip to main content

Turvallisuusasiantuntija

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Kelan turvallisuusyksikkö vastaa Kelan turvallisuuden, varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan johtamisesta, koordinoinnista, kehittämisestä ja näihin liittyvästä viranomaisyhteistyöstä, toimitila- ja pelastusturvallisuuden johtamisesta ja kehittämisestä sekä näihin liittyvistä turvallisuuspalveluista sekä turvallisuuden tilannekuvan muodostamisesta ja raportoinnista Kelan johdolle yhteistyössä muiden tulos- ja toiminnallisten yksiköiden kanssa.

Haemme palo- ja pelastusturvallisuuden turvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, Jyväskylässä tai muulla erikseen sovittavalla paikkakunnalla. Turvallisuusyksikkö työskentelee monipaikkaisesti ja tekee joustavasti etätöitä.

Turvallisuusasiantuntijana vastaat Kelan palo- ja pelastusturvallisuuden ohjaamisesta ja kehittämisestä sekä näihin liittyvistä turvallisuuspalveluista.

Tehtävässä huolehdit Kela-tasoisten palo- ja pelastusturvallisuuden ohjaukseen liittyvien periaatteiden ja ohjeiden laatimisesta ja kehittämisestä. Tehtävänäsi on lisäksi huolehtia pelastusturvallisuuden palveluiden tuottamisesta Kelan sisäisille asiakkaille ja tukea Kelan tulosyksiköitä ja toiminnallisia yksiköitä palo- ja pelastussuunnittelussa ja omatoimisen varautumisen järjestämisessä.

Tehtävä edellyttää kykyä prosessimaiseen ajatteluun ja suunnitelmien toimeenpanoon. Turvallisuusasiantuntijana työskentelet sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia verkostomaisesti.

Turvallisuusyksikössä työskentelet tiiviissä yhteistyössä turvallisuuspäällikön ja kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden turvallisuusasiantuntijan sekä varautumisen asiantuntijan kanssa.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävän, jos
hallitset laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on suunnitelmallinen työote
omaat hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon sekä sujuvat tiedonhankinta-taidot
sinulla on erittäin hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
teet työtä oma-aloitteisesti, tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti
kannat vastuun kiireisissäkin tilanteissa
sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto

Katsomme eduksi turvallisuusalan koulutuksen sekä työkokemuksen turvallisuustehtävistä ja osaamisen pelastussuunnittelusta, palotarkastuksista ja paloturvallisuustekniikasta. Perehtyneisyys varautumiseen ja jatkuvuudenhallintaan luetaan myös eduksi.

Me tarjoamme sinulle
monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi itsenäisesti ja vaikuttamaan työhösi
motivoituneista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon
lounasedun
tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin
joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.
 
Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Lue lisää Kelasta työnantajana ja hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 21.8.2022. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 11.8., ke 17.8. ja pe 19.8. klo 10.00-11.00 turvallisuusjohtaja Matti Koskinen puh. 020 634 1480.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa to 11.8., ke 17.8. ja pe 19.8. klo 10.00-11.00 turvallisuusjohtaja Matti Koskinen puh. 020 634 1480.
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 12, 00250 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.08.2022
Ilmoitus jätetty: 05.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11549931

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuusasiantuntija

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti