Skip to main content

Turvallisuusinsinööri / Safety Engineer

Me Miprossa teemme asioita, jotka vaikuttavat joka päivä kaikkien suomalaisten elämään. Me suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä, jotka koskettavat elämän perusasioita – turvallista liikennettä ja puhdasta vettä.

Miprolaiset tekevät työtä, jotta raideliikenne sekä vesi- ja energiahuolto olisivat turvallisia. Pääset ammattilaisena tekemään oikeasti tärkeitä asioita yhdessä parhaiden osaajien kanssa ja oman elämäsi suuntaan vaikuttaen. 

Vahvistamme nyt turvallisuus ja validointitiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen  

TURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ 

Onko toiminnallisen turvallisuuden varmistaminen sinulle tuttua ja tunnet toiminnallisen turvallisuuden viitekehyksen? Olisiko päivittäinen työ tuhansien ihmisten liikkumisen turvaamiseksi sinulle kunnia-asia? Silloin tämä paikka voisi olla juuri sinulle!  

Etsimme Mipron turvallisuusorganisaatioon turvallisuusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotekehityksen ja projektoinnin validointitehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii itseohjautuvuutta, analyyttista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö-, automaatio-, ohjelmisto- tai turvatekniikan alan tutkinto. Odotamme sinulta myös yli viiden (5) vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä turva-automaatiojärjestelmien ja/tai -ohjelmistojen parissa. Työssä onnistumisen edellytyksiä kasvattaa rautateiden turvalaitteiden tuntemus. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikointitaitoja kirjallisesti ja suullisesti, sekä englannin, että suomen kielellä, sillä tehtävä sisältää työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä muiden ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.  

Tiettyä koulutus- tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla on syvällistä toiminnallisen turvallisuuden osaamista ja tunnet vähintään IEC 61508 standardin sisällön. Raideliikenteen toimialaa koskevien standardien tunteminen vahvistaa edellytyksiä menestyä tehtävässä. TÜV Functional Safety Professional tai muu vastaava toiminnallisen turvallisuuden henkilösertifiointi katsotaan eduksi tehtävään hakiessa.  

Validoijana voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistoillamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, sillä tarjoamme laajan mahdollisuuden suunnitella omaa työaikaa itselle parhaiten sopivaksi. Huomioithan kuitenkin, että työ vaatii ajoittain matkustamista, arviolta muutamia päiviä kuukaudessa.  

Mitä turvallisuusinsinööri tekee Miprolla?  

Turvallisuusinsinööri toimii tuotekehityksen ja projektoinnin järjestelmätoteutuksen turvallisuuden kelpoistajana. Keskeistä tässä tehtävässä on vaatimustenmukaisuuden osoittaminen dokumentoidusti, jonka perusteella tuotteen tai toimitettavan järjestelmän voidaan todeta olevan soveltuva sen aiottuun käyttötarkoitukseen. Teknisten ja toiminnallisten vaatimusten lisäksi validoinnissa osoitetaan turvallisuuden eheyden vaatimusten täyttyminen sovellettavien standardien ja laatujärjestelmässä kuvattujen prosessien mukaisesti. 

Tehtävässä pääset seuraamaan läheltä mielenkiintoisien tuote- ja raideliikenneprojektien toteutusta alusta loppuun ja näin ollen voit tehdä osaltasi merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä olevat kollegat sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.  

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.  

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?  

Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 18.9.2022, sillä tehtävä täytetään heti oikean kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa Turvallisuuspäällikkö Juha Turunen (etunimi.sukunimi@mipro.fi).
Suora linkki hakulomakkeeseen: 
https://ats.talentadore.com/apply/turvallisuusinsinoori-safety-engineer/...

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuusinsinööri / Safety Engineer

Espoo
Mikkeli
Oulu
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 18.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti