Skip to main content

Turvallisuuspalvelupäällikkö

Oletko sinä Senaatin uusi turvallisuuspalveluiden palvelupäällikkö?

Senaatti-kiinteistöjen turvallisuusyksikössä Helsingissä on paikka turvallisuuden huippuammattilaiselle. Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

  1. Vastaat osaltasi Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kohteet ja asiakkuudet ovat vaativia – ja siksi työssä onnistumisen tunteet takuulla palkitsevat. Työlläsi on merkitystä.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.
  3. Olet mukana kehittämässä Senaatin turvallisuuspalveluita. Omalla panoksellasi vaikutat koko alan kehitykseen. Varmistat hyvällä asenteellasi palvelujemme korkean laadun sekä kiinteistöjen turvallisuuden ja häiriöttömyyden.

Senaatti-kiinteistöt tarjoaa valtionhallinnon asiakkailleen toimitiloihin liittyviä turvallisuuspalveluita, jotka sisältävät mm. asiantuntijapalveluita, teknologiapalveluita sekä aula- ja vartiointipalveluita.

Turvallisuuspalvelupäällikkönä tuet ja kehität Senaatti-kiinteistöjen Etelä-Suomen alueen turvallisuuspalveluiden työympäristöhankkeiden aikaista toimintaa yhteistyössä muiden senaattilaisten kanssa. Tehtävässäsi vastaat turvallisuuspalveluiden sopimisesta, turvallisuuspalvelutuotannosta, sen organisoinnista sekä palveluiden ja teknisten kokonaisuuksien kilpailuttamisesta ja laadusta. Osallistut alueen palvelutuottajien toimintatapojen ohjeistamiseen, kouluttamiseen ja valvontaan sekä ohjaat turvallisuuspalveluihin liittyvää toimittajaverkostoa erityisesti erilaisten rakennushankkeiden yhteydessä yhdessä Senaatin projekti- ja rakennuttamispäälliköiden kanssa.

Lisäksi osallistut Senaatin organisaatioturvallisuuden varmistamiseen ja kehittämiseen (koulutus, ohjeistaminen, tarkastaminen) ja varautumissuunnitteluun (jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu, häiriö- ja poikkeustilanneohjeistus). 

Hae meille turvallisuuspalveluiden palvelupäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • turvallisuusteknologiaan liittyvää vahvaa asiantuntijuutta
  • riskienhallintaan ja organisaatioturvallisuuteen liittyvää asiantuntijuutta
  • turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta / opintoja / kursseja
  • näyttöä projektienhallintaosaamisesta
  • hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • asiakas- ja ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen sekä aikaansaava toimintatyyli.

Arvostamme kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden asiantuntemusta, kokemusta palveluprosesseista sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalveluryhmän päällikkö Pia Leivo, p. 020 581 1371

(soittoajat 27.9. klo 14–15 ja 30.9. klo 10–11).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 02.10.2022.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuuspalvelupäällikkö

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti