Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Assistentti - Helsinki

Palvelu Plus tarjoaa käytännölliset mittausratkaisut palveluyrityksille. Tuotamme havaintoja siitä, kuinka organisaatio kohtaa asiakkaansa verkossa, puhelimessa tai kasvotusten. Olemme erikoistuneet käyttäytymisen ja laadun tutkimiseen asiakaskohtaamisissa ja puramme sen konkreettiseen muotoon arjessa käytettäväksi.
Suomen suurimmat palvelu- ja kauppaketjut sekä yhteyskeskukset luottavat ammattitaitoomme. Meillä on 16.000 valmennettua PLUS-testiasiakasta kautta maan, modernit työkalut Online-mittauksiin ja yli 30 vuotta kokemusta asiakaskokemusten mittaamisesta ja kehittämisestä.

Oletko rohkea, sinnikäs ja aktiivinen? Nautit asiakastyöstä ja tartut tuumasta toimeen!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Palvelu Plus Oy:n Call Centeriin Assistenttia noin 2 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Jatko on mahdollinen. Työ on osa-aikaista (väh. 20h/vk) ja työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. 

Päätehtävänäsi on rekrytoida testiasiakkaita (Mysteerishoppaajia) testaamaan eri palveluntuottajien asiakaspalvelukokemuksia. Olet yhteydessä potentiaalisiin testiasiakkaisiin ja sovit heidän kanssaan testikäyntien aikatauluista. Työ painottuu puhelintyöhön. Tehtävänäsi on myös asiakaspalautteiden tarkistus ja editointi. Pääset mukaan 15 hengen tiimiin, jossa näkyy tekemisen meininki ja positiivinen tiimihenki. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • sujuvaa suomen kieltä ja lisäksi ruotsin kieli katsotaan suureksi eduksi
  • aktiivista työotetta 
  • myyntihenkisyyttä
  • halua päästä henkilökohtaisiin tavoitteisiin

Tarjoamme kattavan perehdytyksen, tiimin tuen ja joustavuutta työntekoon. Pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Lisäksi tavoitteiden ylittämisestä maksetaan projekti- ja yksilötasoista bonusta. 

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Laura Enckell, puh. 050 535 1718 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 27.9 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi.


Assistentti - Helsinki

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus