Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tutkimushaastattelija / Feelback Group

Feelback on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi.

Keräämme, tulkitsemme ja jalostamme tutkittua tietoa organisaatioiden kaikkiin tarpeisiin. Samalla autamme asiakkaitamme tekemään tiedosta johtamisen työkalun, jolla rakentaa parempaa asiakasymmärrystä, työelämää ja liiketoimintaa. Tiedolla johtaminen on intohimomme ja uskomme, että menestystä on tiedossa.

 

Haemme nyt Feelback Groupille tutkimushaastattelijoita  (4 paikkaa) kentällä suoritettavaan tiedonkeruuseen Kuopioon!

Tehtävä sopii erityisen hyvin Sinulle, jolla on reipas ja oma-aloitteinen asenne -olet sitten työtön, opiskelija, eläkeläinen tai muutoin lisäansiota etsivä! Työnkuvaasi kuuluu jakaa paperisia kyselylomakkeita joukkoliikenteen matkustajille, sekä kerätä nämä takaisin täytettynä. Haastattelut suoritetaan ajalla 31.10.-18.11.2022, koulutus tehtävään pidetään 27.10 tai 28.10.

Tarjoamme määrään perustuvan haastatteluperusteisen palkkauksen (1 eur/ kpl), ja käytössä on myös takuutuntipalkka (10 eur/ h), mikäli haastatteluiden tavoitemäärä ei täyty. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja voit sovittaa työpäivät joustavasti oman aikataulusi mukaisesti arkisin klo 6–18 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit työskennellä joustavasti iloisessa työympäristössä ja mahdollisuuden ansaita hyvin ahkeralla työllä!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 / [email protected] TAI Juulia Pulkkinen numerosta 0401757224 / [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tutkimushaastattelija / Feelback Group

Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti