Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työelämän asiantuntija maahanmuuttajien palveluun, Lahti

”Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa”, kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä uusi asiantuntijamme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään sekä uutta suuntaa uralleen? Haemme nyt ELY-keskuksen kanssa toteutettavaan palveluumme työelämän asiantuntijaa vieraskielisten työnhakijoiden palvelutarpeen ja osaamisen arviointiin. Arvioinnin tavoitteena on saada kattava tieto asiakaan työllistymiseen vaikuttavista asioista ja ohjata työllistämistoimenpiteitä oikeaan suuntaan. Kohderyhmääsi ovat Hämeen TE-toimiston vieraskieliset asiakkaat, joten palvelukielenämme on selko-suomi tai englanti.

Palvelu toteutetaan yksilöllisenä ohjauksena, pääsääntöisesti lähitapaamisina. Tehtävä on itsenäinen, joten otathan luontevasti vastuun viestinnän ja palvelusuhteen rakentamisesta. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden 2021 loppuun. Työn voit aloittaa osana tiimiämme vaikka heti ja tarjoamme sinulle täydet viikkotyötunnit. Tehtävän palkkaus neuvotellaan henkilökohtaisesti tehtävään valitun henkilön kanssa. Tule mukaan viemään uria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!

Edellytämme sinulta

Sinulla on on vähintään amk-tasoinen tutkinto opetus-, ohjaus-, kasvatus-, kuntoutus- tai sosiaalialalta.
Edellytämme myös työkokemusta palvelutarpeen arviointiin tai vaikeasti työllistyvien ohjaukseen liittyvistä tehtävistä, maahanmuuttajien palveluista tai pakolaistaustaisten asiakaiden palveluista. Sinulla on myös kyky kohdata erilaisista lähtökohdista tulevia asiakkaita luontevasti ja ratkaisukeskeisesti.

Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla vaikuttava, merkityksellinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työelämäasioissa MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

”Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi.”

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 2.5.2021 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat Susanne Vuoriselta osoitteesta susanne.vuorinen@springhouse.fi

Lisätietoja

Susanne Vuorinen
HR-asiantuntija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@springhouse.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi

Työelämän asiantuntija maahanmuuttajien palveluun, Lahti

Lahti
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus