Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työhön osallistuva työnjohtaja

Työhön osallistuva työnjohtaja

Oletko vailla uusia haasteita ja haluat ottaa vastuuta?

Meillä on hakusessa yhteistyökumppanillemme työhön osallistuva työnjohtaja. Tämä pesti sopii myös juuri valmistuneelle tai jo hieman kokemusta omaavalle tulevaisuuden lupaukselle.

Saat ottaa vastuun työmaiden pyörittämisestä. Työtehtäviisi lukeutuu mm. laskenta, työnorganisointi sekä seuranta, yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyö (isännöintitalot, yhteistyökumppanit, asukkaat). Tässä pestissä pääset itse kehittymään ammatillisesti sekä kehittämään firman kulttuuria. Osallistuvan työnjohtajan rooliin kuuluu myös itse työteko eli huoneistoremontit, sisämaalaus ym.

Olethan itsesi likoon laittava sekä valmis ottamaan vastuuta? Jos tunnistit itsesi niin laitathan rohkeasti hakemusta tulemaan.

Tässä on sinulle huippuduuni kyseessä, joka alkaa aluksi Boltin kautta työsuhteena. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Kyseessä on kuukausipalkkainen työ eli jätä hakemus ja mahdollisimman tarkasti täytetty profiili sekä palkkatoiveesi.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Työhön osallistuva työnjohtaja

Kaarina
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus