Skip to main content

Työhön osallistuva työnjohtaja

Tavoitteenamme on, ettei meillä ole yhtään avointa työpaikkaa auki, koska ne täyttyvät jo ennen kuin ilmoitamme niistä. Haluamme olla niin hyvä työpaikka, että sinäkin olet kuullut meistä ja haluat meille töihin. Ikävä kyllä vielä on töitä tehtävä, joten joudumme ilmoittamaan avoimesta TYÖNJOHTAJAN paikasta VARKAUDESSA. Eli hyvää tyyppiä kaivataan rakentamaan parempaa työpaikkaa meille kaikille.

Ensisijaisesti etsimme siis mahtavaa työkaveria. Mutta koska trukkialalla toimimme, kaipaamme kokemusta trukki-, auto tai raskaskone puolelta. Sinulla voi jo olla työnjohdon kokemusta esim. autoalalta tai sitten kaipaat uusia haasteita työurallesi ja haluat siirtyä mekaanikosta työnjohdon puolelle. Työnjohdon lisäksi tulet ainakin aluksi tekemään myös trukkimekaanikon töitä. Työnkuva voi kuitenkin jatkossa kehittyä sen mukaan, mitkä ovat sinun vahvuutesi ja osaamisalueet. Meille on tärkeää, että olet motivoitunut, pidät langat käsissä ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Toivomme, että viihdyt meillä pitkää, joten haluamme sinut heti vakituiseen suhteeseen.

Voisitko sinä olla etsimämme tyyppi? Laita hakemusta tulemaan.

Työnantajana olemme nopeatempoinen kasvuyritys, jolla on kova tahto kehittää niin työyhteisöä kuin asiakkaillemme tarjoamiamme palveluita. Samaa intoa toivomme työntekijöiltämme. Huoltopalveluiden lisäksi toimimme virallisena maahantuojana usealle laadukkaalle trukkimerkille. Olemme HSEQ- standardisoitu yritys, joka haluaa jatkossa panostaa yhä enemmän laatuun. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja paikasta antaa huoltopäällikkö Teemu Utriainen puh: 040 513 8870. Lähetäthän CV:si palkkatoiveinesi osoitteeseen rekry@suomenkonetalo.fi mahdollisimman pian. Kuitenkin viimeistään 31.12. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

WWW-osoite: https://www.suomenkonetalo.fi/tyonhakijalle/
Yhteystiedot: Huoltopäällikkö Teemu Utriainen puh: 040 513 8870 teemu.utriainen@suomenkonetalo.fi
Työpaikan osoite: Hasinmäentie 9, 78870 VARKAUS
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 01.01.2022, Heti
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
 

Työhön osallistuva työnjohtaja

Varkaus
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Sipoo
Barona Rakennus
Jyväskylä
Bolt.Works Oy
Hämeenlinna