Skip to main content

Työhönvalmentaja Uudellemaalle

”Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa”, kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt kouluttajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä se meidän uusi ratkaisukeskeinen siltojen rakentaja, joka syttyy ihmisten auttamisesta eikä pelkää kääntää asiakkaan vuoksi kiviä myöskään työnantajien suuntaan?

Haemme nyt ELY-keskuksen kanssa toteutettavaan palveluumme nuorten työhönvalmentajaa alkaen tammikuusta 2021 ainakin toukokuun 2023 loppuun - ja eteenkin päin, mikäli asiakasvirtaa riittää! Tehtävä on hyvin itseohjautuva, joten otathan luontevasti vastuun viestinnän ja palvelusuhteen rakentamisesta niin asiakkaan, kuin mahdollisten työnantajien suuntaan! Asiakkaamme tulevat Helsingin ja läntisen Uudenmaan alueelta, joten olethan valmis liikkumaan Helsingin lisäksi myös muualla Uudellamaalla tarvittaessa. Työhön saattaa sisältyä hieman ryhmäohjausta, mutta pääpaino on kuitenkin nuorten yksilöohjauksessa. Odotamme innolla hakemustasi!

Edellytämme sinulta

Tehtävässä vaaditaan joko alempaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä tai alempaa korkeakoulututkintoa ja alaan liittyvää ammatti- tai erikoisammattitutkintoa (esim. sosionomi, työhönvalmentajan erikoisammattitutkinto tai kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluiden erikoisammattitutkinto).

Edellytämme vähintään kahden vuoden kokemusta yksilöllisestä työnhaku-, ura-, tai työhönvalmennuksen toteuttamisesta tai muusta työllisyyttä edistävästä toiminnasta (yksilöllinen työnvälitys, coaching, koulutus, henkilöstövuokraus, rekrytointi). Lisäksi edellytämme vähintään yhden vuoden kokemusta muun opetuksen, ohjauksen tai valmennuksen parissa.

Palvelukielenämme on ruotsi ja suomi, edellytämme sinulta näitä kahta ohjauskieltä. Kokemus etsivästä nuorisotyöstä ja nuorten työpajoista sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

”Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi.”

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 2.5.2021 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat Susanne Vuoriselta osoitteesta susanne.vuorinen@springhouse.fi

Lisätietoja

Susanne Vuorinen
HR-asiantuntija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@springhouse.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi

Työhönvalmentaja Uudellemaalle

Uusimaa
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus