Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työmaa-assistentti Kemin biotuotetehdasprojektiin

Etsimme asiakkaallemme työmaa-assistenttia työskentelemään Kemin biotuotetehdasprojektiin. Työsuhteen arvioitu kesto on noin 15 kuukautta alkaen maaliskuussa 2022.

Työmaa-assistentin päätehtävänä on toimia työmaapäällikön oikeana kätenä hallinnollisissa asioissa. Vastaat työmaan päivittäisen työn sujuvuudesta ja avustat dokumentoinnissa, it-asioissa sekä raportoinnissa. Työnkuva on hyvin monipuolinen ja työtehtävät sisältävät mm. osto- sekä myyntireskontraa, kokousjärjestelyitä, kokouspöytäkirjojen ja perehdytysten koordinointia sekä muut työmaan hallinnointiin liittyvät tehtävät, kuten työntekijöiden lupa-asiat ja majoitusasiat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hyvää sopeutumiskykyä projektiympäristössä
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja koordinointikykyä
  • hyvää MS-Office – osaamista
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • ajokorttia.

Olet hakemamme henkilö, jos lisäksi viihdyt kansainvälisessä työyhteisössä ja sinulla on vahvat yhteistyö- sekä viestintätaidot. Jos et itse viljele huumoria, niin ainakin ymmärrät sitä. Lisäksi itseohjautuvaa työotetta ja kykyä toimia monipuolisessa tehtäväkentässä, ajoittain ehkä kiireessäkin, on sinulle luontevaa ja helppoa.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan kokoluokaltaan vertaistaan hakevassa biotuotetehdasprojektista. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Teemu Runsas, p. +358408368895, s-posti teemu.runsas@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 24.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: teemu.runsas@barona.fi, +358408368895

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Työmaa-assistentti Kemin biotuotetehdasprojektiin

Barona Teollisuus
Kemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus