Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työmaapäällikkö Fineweld Oy:lle

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy työllistää yli sata henkeä ja asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa yhden isoimmista tilauksista Kemiin.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin.

Fineweld konserni kasvaa

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kemiin käynnissä olevaan projektiin

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan työmaan johtamisesta, töiden organisoinnista ja työturvallisuudesta. Työmaapäällikkönä toimit kahden työnjohtajan ja noin 30 työntekijän suorana esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi työmaapäällikölle. Tärkeä osa työtäsi on varmistaa, että projekti etenee suunnitellusti huolehtimalla resursoinnista, aikataulutuksesta sekä laadun hallinnasta.

Työsi sisältää projektin kokonaisvaltaista seurantaa, raportointia ja nopeaa reagointia asioihin. Teet tiiviissä yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppanien kanssa. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustushalukkuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja johtamistaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimisi projektin tavoitteisiin. Olet asiakaslähtöinen, omaat kustannustietoutta ja kykyä toimia yhteistyössä hankkeen eri osapuolten kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme: - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten työmaan johtamisen parissa
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

 

Työmaapäällikkö Fineweld Oy:lle

Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus