Skip to main content

Työmarkkinajohtaja / Sivistystyönantajat ry, Helsinki


Sivistystyönantajat on sivistys-, opetus- ja tutkimusalan työnantajaliitto. Jäseninä on yli 340 organisaatiota kaikilta koulutusasteilta peruskouluista yliopistoihin sekä muita koulutus- ja sivistysalan toimijoita. Jäsenten palveluksessa työskentelee 58 000 opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon ammattilaista.

Sivistystyönantajat neuvottelee alan työehdot henkilöstöä edustavien ammattiliittojen kanssa sekä neuvoo ja kouluttaa jäseniään työelämäasioissa. Sivistystyönantajat vaikuttaa alan kehittämiseen tekemällä yhteistyötä virkamiesten, poliittisten päättäjien ja muiden sidosryhmien edustajien kanssa.

Sivistystyönantajat on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsen. Sivistan asiantuntijayhteisö työskentelee viihtyisissä ja toimivissa tiloissa Helsingin keskustassa Etelärannassa. Myös etätyöskentely on luonteva osa toimintaamme.

Tavoitteenamme ovat maailman parhaat edellytykset sivistykselle ja osaamiselle. www.sivista.fi

Nykyisen työmarkkinajohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme palvelukseemme Sinua, kokenut ja työelämän kehittämisestä innostunut

TYÖMARKKINAJOHTAJA

Työmarkkinajohtajana vastaat alamme työmarkkinapolitiikan kehittämisestä, työehtosopimusneuvotteluista, jäsenorganisaatioiden työsuhdepalvelusta, työelämän kehittämishankkeista sekä työmarkkinavastuualueen toimintojen ja henkilöstön johtamisesta. Tiimissäsi on 6 osaavaa huippuasiantuntijaa. 

Odotamme sinulta:

  • Monipuolista työlainsäädännön osaamista ja vahvaa kokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta; taustakoulutuksen osalta parhaimmat edellytykset tehtävässä onnistumiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto, mielellään oikeustieteellinen
  • Innostusta työelämän kehittämiseen ja halua kehittää toimialan työmarkkinapolitiikkaa
  • Vahvaa työmarkkinajärjestelmän tuntemusta ja osoitettua kokemusta neuvottelutoiminnasta 
  • Kykyä ja halua strategiseen ajatteluun
  • Johtamis- ja esimiestaitoja sekä halua kehittää oman työyhteisön toimintaa
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta
  • Vahvaa yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä erinomaisia neuvottelu- ja esiintymistaitoja

Sivistystyönantajissa pääset kehittämään suomalaista työelämää ja toimimaan osana sivistys-, opetus- ja tutkimusalaa. Tässä näköalapaikassa sinun on mahdollista verkostoitua työmarkkinatoimijoiden, opetuksen ja tutkimuksen toimijoiden sekä muiden elinkeinoelämän edustajien kanssa.

Edustat Sivistystyönantajia Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n työryhmissä, joissa muodostetaan suomalaisen elinkeinoelämän yhteisiä kantoja ja vaikutetaan mm. työlainsäädännön kehittämiseen. Pääset vaikuttamaan koko Suomen menestykseen.

Työyhteisömme tarjoaa välittömän ja dynaamisen ilmapiirin sekä vahvan tuen työssä onnistumiseen. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Toimitusjohtaja Teemu Hassinen, p. 050 562 7004, 17.6. klo 10-14 ja 28.6. klo 13-16 sekä MPS-konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690 tai sähköpostitse jaana.jaatinen(at)mps.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 30.6.2021 mennessä.

Työmarkkinajohtaja / Sivistystyönantajat ry, Helsinki

MPS
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 17.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja