Skip to main content

Työnjohtaja

Etsimme asiakkaallemme Flowplus Oy:lle Vantaalle

 

TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

 

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat kunnalliset vesi- ja jätevesilaitokset, teollisuuslaitokset ja kaivokset.

Yritys on perustettu vuonna 2012, mutta yritysostojen myötä osaamisen juuret ulottuvat vuosikymmeniä taaksepäin. Flowplus tarjoaa monipuolisia huolto- & kunnossapitopalveluita venttiileille, pumpuille, sähkömoottoreille sekä muille pyöriville koneille. 

 

Työnjohtajana työnkuvasi koostuu viiden hengen asennustiimin johtamisen lisäksi asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä muista työnjohdollisista toiminnoista.

 

Työnjohtaja vastaa asiakasrajapinnassa muun muassa asiakastilausten vastaanotosta, tarjousten laskemisesta, resursoinnista sekä työnjohdosta niin kentällä kuin verstaallakin. Hyvät asiakaspalvelutaidot ovatkin tässä tehtävässä edellytys.

 

Työ on ajoittain hektistä ja suunnitelmat muuttuvat lennossa, hakemamme henkilö onkin sopeutuvainen nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja toimii tehokkaasti paineen alla.

 

Valittu henkilö työllistyy suoraan Flowplus Oy:n kirjoille.

 

Odotamme sinulta

  • hyviä esihenkilö-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • kiinnostusta jatkuvasti kehittää osaamistasi
  • tietoteknisiä perusvalmiuksia
  • tehtävään soveltuva koulutus 
  • kokemusta esihenkilön työstä
  • ymmärrystä asentajan työstä ja työn vaatimuksista, eduksi katsotaan, jos olet aiemmin työurallasi tehnyt asentajan töitä
  • paineensietokykyä

 

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkan
  • työnantajan tuen kaikissa tilanteissa

 

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Jusa Meriläinen, puh. +358 40 594 6694.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti