Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja (24 kk)

Kiinnostaako sinua tuotannon työnjohtotehtävät maailman johtavassa kartonki- ja paperikoneiden yksikössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Olemme Skandinavian johtava rautavalimo ja teemme vaativia käsinkaavattuja valuja paperi- ja kartonkikoneille. Tuotantomme koostuu sylinteri-, tela- ja akselivaluista sekä käsinkaavatuista valuista. Valujen kokoluokka vaihtelee noin viidestäsadasta kilosta aina noin yhdeksäänkymmeneentuhanteen kiloon. Valimossa työskentelee noin 70 työntekijää.

Haemme nyt työnjohtajaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelet valimolla tuotannossa organisoiden ja luoden valmiudet töiden turvalliseen ja sujuvaan etenemiseen suunnitelmien mukaisesti. Teet yhteistyötä tuotannonsuunnittelun, valusuunnittelun, kunnossapito-organisaation ja laatuvastaavien kanssa. Myös tuotannon ja laadun jatkuva parantaminen kuuluu oleellisena osana päivittäiseen tekemiseesi. Sinulla on edellytys tarvittaessa siirtyä kaksivuorotyöhön.

Odotuksemme sinulle

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on tekninen koulutus, mielellään metallialan tuntemusta ja työkokemusta esihenkilötyöstä. Olet innovatiivinen sekä valmis kehittämään tuotantoa, laatua ja omaa osaamistasi. Olet tottunut ratkomaan ongelmia ja koet ne mielummin haasteena kuin vastoinkäymisenä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. 

Arvostamme lisäksi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja erilaisista valmistustekniikoista, varsinkin valimotekniikan tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi.

Valmet Rautpohjan esittelyvideo löytyy täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI 

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat Hannu Nikula, valimojohtaja p. 040 555 3083 2.-6.8. klo 14-16 tai Ilkka Kainulainen, vt. verstaspäällikkö p. 040 773 9751 9.-13.8. klo 14-16.

Hae tätä tehtävää 15.8.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Työnjohtaja (24 kk)

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus