Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja

Want to be part of a new ambitious growth company? We offer world-leading flow control solutions and services to customers all around the world. Are you eager to learn our respectful and customer-centered culture that continuously strives for better together? We are looking for enthusiastic professionals who have a hands-on attitude and make great ideas a reality.

Job posting end date: 08/13/2021

Etsimme nyt

Työnjohtajaa

Helsingin tehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen Special-arvovirran asiakasräätälöityjen venttiileiden ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen.

Tehtävästä

Vastuullasi on noin parinkymmenen hengen tuotantotiimin työnjohtotehtävät. Työnjohtajana hoidat myös henkilöstöasioita sekä osallistut asiakasprojekteihin, muutosten hallintaan ja laatuasioiden kehittämiseen.

Tehtävässä keskityt erityisesti jatkuvaan parantamiseen esimerkiksi turvallisuuden, laadun, tuottavuuden ja valmistusmäärien suhteen. Löydät ja tuot työn esteet esille ja mietit yhdessä tiimin kanssa, miten tavoitteisiin päästään. Osallistutat työntekijöitä hyvän ja avoimen vuorovaikutuksen keinoin ja mahdollistat yhdessä tekemisen ja tavoitteisiin pääsemisen.

Mitä sinä tuot tiimillemme?

Menestyäksesi työnjohtajana sinulla tulisi olla ennen kaikkea erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halua kehittyä esimiehenä. Olet ongelmanratkaisija, joka tarttuu ripeästi toimeen ja kehittää tiimin työtä systemaattisesti Lean-hengessä. Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa ja yhdessä tekeminen on sinulle luontevaa. Innostut työstäsi ja innostat myös muut ratkaisemaan ongelmia, kehittämään työtä ja toimimaan yhdessä. Olet organisointikykyinen ja tarkka ja tarvittaessa tulet toimeen myös englannilla.

Tehtävässä on eduksi ymmärrys kappaletavaratuotannosta ja sitä tukevista tuotannonohjausjärjestelmistä, Leanista ja 5S:stä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja kokoonpanotuotannosta sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta.  

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen esimiestehtävän, jossa pääset kehittämään työskentelytapoja, viemään toimintaamme eteenpäin ja saamaan näkyviä tuloksia. Pääset kehittymään esimiehenä kansainvälisessä yhtiössä ja saat meiltä myös hyvän perehdytyksen sekä tietenkin ison yrityksen edut ja mahdollisuudet.

Lisätietoa

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Senior Value Stream Manager Mika Vilén, Mikan tavoitat puhelimitse numerosta +358 40 7293620 aikavälillä 14.-27.7.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Neles-urasivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.8.2021.

Neles.com/careers

Kannustamme henkilöstöämme terveellisempään elämäntapaan olemalla Savuton työpaikka

Neles is one of the leading providers of mission-critical flow control solutions and services for process industries. Neles employs about 2,850 people in approximately 40 countries. With our global team of experts and innovative solutions, we help our customers to improve their process performance and ensure the safe flow of materials. Neles had sales of about EUR 576 million in 2020.

Työnjohtaja

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus