Skip to main content

Suur-Helsingin vahinkosaneeraus Oy 

SHVS on vahinkosaneerausalallla toimiva vakavarainen kasvuyritys. Päätoimialamme on kosteusvaurioiden purku ja ennallistaminen sekä kylpyhuonesaneeraukset. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Yhtiömme työllistää vakituisesti noin 20 työntekijää, ja etsimme nyt kasvavaan joukkoomme lisää osaajia.

Haemme työnjohtajaa vastaamaan jälleenrakennuskohteiden töiden organisoinnista ja  valvonnasta. Työ on vakituista ja sitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta rakennusalalta (mieluiten korjausrakentamisesta), organisointitaitoja ja paineensietokykyä, asiakaspalveluhenkeä ja hyvää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito ja kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä työn organisoinnin apuna katsotaan eduksi, samoin halu kehittää yrityksen toimintoja entistä paremmiksi.

Miksi hakisit Suur-Helsingin vahinkosaneeraukselle töihin?
SHVS on vakavarainen, AAA-luottoluokitettu kasvuritys. Meillä on hyvä työilmapiiri ja mukava jengi kasassa. Panostamme laatuun niin työmme jäljessä kuin käyttämissämme työkaluissa ja materiaaleissa. Tukenasi on kokenut ja helposti tavoitettava työnjohto.

Palkattaville työntekijöille tarjoamme vakituista työtä ja asiallisen palkan lisäksi mm.

  • laajan työterveyshuollon
  • kulttuuri- ja liikuntaseteleitä
  • säännöllisen hierontaedun
  • yhteisiä illanviettoja
  • koulutusta ja kursseja tarpeen mukaan
  • hyvät työvaatteet ja muut varusteet 
  • laadukkaat työvälineet, auto mukaanlukien

     

Hakuaika 8.7.-10.8.2021. Toimi nopeasti, paikka täytetään kuitenkin heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset rekry@shvsaneeraus.fi tai yrityksen kotisivujen kautta https://shvsaneeraus.fi/rekry/ -> jätä hakemus.
Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja paikasta antaa Niko Koivumaa, niko.koivumaa@shvsaneeraus.fi. Tiedustelut puhelimitse 044 977 8377 (ma ja ke klo 14-16)