Skip to main content

Työnjohtaja

Haemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen imu-, valurauta- ja putkitelavalmistukseen Rautpohjan tuotantoon.

Vastuualueenasi on putkitelavalmistus aina ensimmäisestä koneistuksesta asiakkaalle toimitettavaan tuotteeseen saakka. Työnjohtajana toimit lähiesihenkilönä n. 20 hengen tiimille vastaten sen kehittymisestä, motivoitumisesta, tehokkaasta työpanoksen käytöstä, työn edistymisestä sekä työajanseurannasta. Lisäksi vastaat turvallisista työoloista ja -menetelmistä omassa tiimissäsi työskentelevien osalta. Varmistat alueesi koneistuksen ja  kokoonpanon toimintaedellytykset, suunnitelmallisen läpimenon toteutumisen aikataulujen mukaisesti sekä raportoit tilannetiedon ajantasaisena tuotannonohjausjärjestelmään.

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kuten laatu-, hankinta-, suunnittelu- ja tuotannonsuunnitteluorgaanisaatioiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotannon kehittäminen sekä uusien toimintatapojen ja tietojärjestelmien käyttöönoton tukeminen. Työtä tehdään joustavasti päivävuorossa, mutta sinulla on valmius siirtyä pysyvästi myös kaksivuorotyöhön.

Odotuksemme sinulle

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta teknistä koulutusta,  ymmärrystä materiaalivirtojen hallinnasta sekä halua johtaa ihmisiä. Voit olla työurasi alkuvaiheessa, sillä ennen kaikkea odotamme sinulta sitoutumista työtehtäviisi sekä palavaa halua kehittää itseäsi. Luonteeltasi olet rehti, oikeudenmukainen ja jämäkkä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Et pelkää muutosta, nautit ongelmien ratkaisemisesta ja toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät sisäisten ja ulkoisten asiakkuuksien vaatimukset ja riippuvuudet.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen sekä uralla etenemiseen. Saat hyvän perehdytyksen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kokeneessa tiimissämme. 

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat verstaspäällikkö Anssi Puttoselta, p. 050 462 2249 tai anssi.puttonen@valmet.com 

Tartu tilaisuuteen ja hae tätä tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021 mennessä. 

Valmet on savuton työpaikka. 

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Työnjohtaja

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus