Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme nyt työnjohtajia lähiliikenteen kunnossapitopalveluihin Helsinkiin.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja voimakkaasti uudistuvaa yksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapidosta ja vaikuttaa näin päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen. 

 Työnjohtajana vastaat vuorosi osalta siitä, että tuotanto pyörii optimaalisesti asetettujen tavoitteiden ja suunnitelman mukaisesti. Turvallisuus, laatu, tehokkuus sekä täsmällisyys ohjaavat työtäsi ja osaat ottaa tavoitteiden saavuttamisessa huomioon henkilöstön, ympäristön sekä kustannustehokkuuden. Työssäsi pääset osallistumaan myös mielenkiintoisiin tuotannon kehitysprojekteihin. 

 Sinulla on

 • soveltuva tekninen koulutus
 • hyvät tietotekniset valmiudet
 • hyvä paineensietokyky sekä looginen päättelykyky
 • ongelmanratkaisutaitoa sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot 

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus työnjohtajan tehtävistä, soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus raidekaluston kunnossapitotehtävistä. 

10 syytä valita meidät

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Joonas Varjonen puhelimitse 040 848 2147 tai sähköpostitse joonas.varjonen@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Työnjohtaja

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus