Skip to main content

Työnjohtaja

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme  työnjohtajaa VR FleetCaren materiaalilogistiikan yksikköön Pieksämäelle.  

Materiaalilogistiikka on osa VR FleetCaren toimitusketjun yksikköä, jonka tehtävänä on varmistaa kustannustehokkaat, asiakaslähtöiset ja laadukkaat materiaalihallinnan prosessit. Yksikön päävastuina ovat materiaalivirtojen hallinnointi ja näiden kehittäminen, jolla varmistetaan tehokkaan tuotantoketjun toiminta. Lisäksi yksikkö vastaa toimipisteiden välisestä kuljetussuunnittelusta. Materiaali-logistiikkayksikköön kuuluvat toimipisteet Helsingissä, Pieksämäellä, Oulussa, Tampereella ja Kouvolassa.

Materiaalilogistiikalla on vahva rooli VR FleetCaren kasvun ja kilpailukyvyn varmistamisessa. Kehitämme jatkuvasti uusia prosesseja ja toimintamalleja yhdessä tuotantojen kanssa.

Työnjohtajana vastaat osaltasi siitä, että yksikkö toimii asetettujen tavoitteiden ja suunnitelman mukaisesti. Turvallisuus, laatu, tehokkuus sekä täsmällisyys ohjaavat työtäsi ja osaat ottaa tavoitteiden saavuttamisessa huomioon henkilöstön, ympäristön sekä kustannustehokkuuden. Työssäsi pääset osallistumaan myös materiaalilogistiikan kehitysprojekteihin ja työskentelet saumattomasti eri sidosryhmien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Aikaisempi kokemus saman tyyppisistä tehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta myös hyvää paineensietokykyä, analysointiosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat lisäksi käyttää sujuvasti eri raportointityökaluja ja hallitset erilaisia tietojärjestelmiä. 

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niclas Johansson puhelimitse 050 3318 864 tai sähköpostitse niclas.johansson@vr.fi

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.

Työnjohtaja

Pieksämäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus