Skip to main content

Talliosake on ainoa laatuaan: Tuotamme joustavasti muunneltavia hallitiloja, joita yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät tukikohtina liiketoimintaan, harrastuksiin ja varastointiin.

Haemme nyt työnjohtajaa vastaamaan Talliosake-työmaista pääkaupunkiseudulla.

Työnjohtajanamme vastaat työmaidemme laadullisesta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektitiimin kanssa. Pidät työmaiden aikataulut hallinnassasi ja vastaat käytännön yhteistyöstä urakoitsijaverkoston kanssa. Huolehdit työmaan päätoteuttajan roolin mukaisista työturvallisuus- ja ympäristöasioista vastuullisesti sekä osallistut hankintoihin ja urakoiden kilpailutukseen.

Tarjoamme sinulle

  • suuren yrityksen ja osaavan tiimin tuen
  • hyvät työkalut sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän talliosakerakentamisen näköalapaikalla.

Odotamme, että

  • sinulla on alan koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta - jos olet esimerkiksi rakentamisessa kokemusta kartuttanut urakoitsija ja haluat siirtyä johtamaan työmaita, niin ole rohkeasti yhteydessä!
  • ymmärrät työmaan käytännön olosuhteet
  • olet oma-aloitteinen, jämäkkä ja vastuuntuntoinen
  • olet organisointitaitoinen ja toimit tehokkaasti myös paineen alla
  • tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista
  • hoidat asiat kerralla kuntoon ja pidät muut ajan tasalla asioiden etenemisestä
  • hallitset tuotannon järjestelmät / olet nopea oppimaan uutta.

Edellytämme tehtävässä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Olet työskennellyt aikaisemmin vastaavantyyppisessä tehtävässä/ esimiestyössä. Voit myös olla vastavalmistunut ja kiinnostunut oppimaan uusia asioita. Kokemuksesta rakennusalalta on tehtävässä hyötyä. Tärkeintä on oikeanlainen asenne ja kiinnostus oppia uutta. Auto on välttämätön työssäsi.

Annamme sinulle kattavan perehdytyksen projektityöhön, työmaatoimintaan ja urakoitsijoihin työsuhteen alussa.

Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Katsomme yhdessä tulevaisuuteen ja panostamme jatkuvaan parantamiseen.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme? 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.12. mennessä. Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Vesa Niemelä, puh. 040 7447715.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.