Skip to main content

Työnjohtaja Alucar Oy:lle

Alucar Oy rekrytoi yhteistyössä Adeccon kanssa TYÖNJOHTAJAN Rovaniemelle.

Suomalainen Alucar Oy on pohjoismaiden suurin ja maailman johtava puutavarapäällerakenteiden valmistaja. Korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa käytetään alumiinia ja erikoisteräksiä, jotta päällerakenteet ovat kestäviä ja puutavarayhdistelmän hyötykuorma saadaan mahdollisimman suureksi. Jokainen Alucarin varustelema puutavara-auto on asiakkaan tarpeisiin suunniteltu ja räätälöity kokonaisuus.

Yritys on perustettu vuonna 1984 ja se on ollut alansa pioneeri puutavarapäällerakenteiden kehittämisessä. Alucar on alallaan maailman markkinajohtaja. Yhtiö on osa kansainvälistä Extendo-ryhmää. Tutustu yritykseen tarkemmin täältä www.alucar.com

Tervetuloa työskentelemään Alucarin uudelle asennuspisteelle Rovaniemelle! Toimipisteellä asennetaan puutavarapäällerakenteet uusiin kuorma-auton alustoihin. Rakennussarjat ja osat toimitetaan Alucarin tehtaalta Maksamaalta. Asennuksiin kuuluvat mekaaninen asennus, hydrauliikka sekä sähkökytkennät.

Työnjohtajana toimit lähiesimiehenä 2-4 asentajalle. Vastuullesi kuuluvat asennusten ja huoltojen koordinoiminen. Osallistut myös itse aktiivisesti asennustyöhön. Lisäksi työhön kuuluu varaosatilausten kirjaaminen myyntiohjelmaan. Asiakaspalvelu on suuri ja tärkeä osa työtäsi, sillä asiakaslähtöisyys on yksi Alucarin arvoista. Työssä menestyminen edellyttää raskaankaluston tuntemusta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Työssäsi sinun ei tarvitse pärjätä yksin vaan saat laajasti tukea työhösi tehtaalta.

Hakijalta odotamme:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Raskaankaluston tuntemusta

- Halua ja kiinnostusta työskennellä työnjohdossa, kokemus esimiestehtävistä lasketaan eduksi

- Intoa selvittää ja oppia uutta

- Hyviä organisointitaitoja

- Kykyä hallita kokonaisuuksia

- Kokemus ajoneuvohydrauliikasta ja -nostureista lasketaan eduksi

Työnkesto: Vakituinen tehtävä

Työaika: 37,5h/vko

Palkkaus: kiinteä kk-palkka + vuosibonukset

TES: Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden TES

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävään voit hakea 17.7.2022 mennessä. Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Oulun Business Manager Marja Parkkari p. 0406493121, marja.parkkari@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Marja Parkkari, marja.parkkari@adecco.fi

Työnjohtaja Alucar Oy:lle

Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus