Skip to main content

Työnjohtaja elementtitehtaalle

Haemme asiakasyrityksellemme SBS Betoni Oy:n elementtitehtaalle työnjohtajaa. SBS Betoni Oy kuuluu vakavaraiseen ja kasvavaan rakentamisen monialayritykseen Suutarinen-yhtiöihin, joka työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa työtehtävissä.

Työtä tehdään joko Mäntyharjun tai Mikkelin elementtitehtaalla porrastetussa päivävuorossa 40h/vko. Työaika vaihtelee klo 6:00 – 17:30 välillä. Työssä rekrytoidut suoraan yrityksen kirjoille. Barona Teollisuus Oy toimii rekrytointikumppanina. Saat tehtäviisi perusteellisen perehdytyksen.

Työskentelet työnjohtotehtävissä n. 40 työntekijän kokoisessa tuotannossa yhdessä muiden työnjohtajien kanssa. Työnjohtajana työtehtäviisi kuuluu työpanoksen ohjaamista, muutosten suunnittelua ja toteutusta tehokkuuden varmistamiseksi. Lisäksi laaduntarkastusmittaukset ja valvonta sekä työturvallisuuden päivittäinen valvonta ja ohjaus ovat tärkeässä osassa työtehtäviä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tehdas- ja valmistuspäälliköiden sekä muiden työnjohtajien kanssa.

Tehtävässä sopivalla henkilöllä tulee olla kokemusta työnjohtotehtävistä tai esimerkiksi nokkamiehenä toimimisesta. Lisäksi joku teknisen alan koulutus (esim. rakennus tai konetekniikka) antaa sinulle hyvät edellytykset toimia tehtävässä.

Hakemamme henkilö osaa asettaa tavoitteita ja valvoa niiden toteutumista. Lisäksi pitkäjänteisyys sekä kehittämishalu ovat tärkeitä tekijöitä. Eduksi katsomme osaamisen tuotannonohjausjärjestelmien hallinnasta, muttei ole pakollinen taito.

Yritys tarjoaa sinulle vakaan ja kehityshakuisen työpaikan, erinomaiset työolosuhteet ja ajanmukaiset työvälineet sekä mahdollisuuden urakehitykseen.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi viimeistään 2.5.. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalta Tommi Puustinen, 0504548948, tommi.puustinen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 07.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tero.kekki@barona.fi

SBS Betoni Oy

Suutarinen-yhtiöt on vakavarainen ja kasvava rakentamisen monialayritys Etelä-Savossa. Liikevaihtomme oli yli 50 Meur vuonna 2020. Työllistämme yhteensä yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Työnjohtaja elementtitehtaalle

SBS Betoni Oy
Mikkeli
52700 Mäntyharju
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus