Skip to main content

Työnjohtaja esivalmistukseen, Stairon Oy

Stairon on teollinen palveluyritys, joka ratkaisee asiakkaittensa haasteita sekä valmistaa ja kehittää prosessilaitteita eri alojen teollisuusyrityksille kotimaassa ja ulkomailla. Asiakkainamme ovat kansainväliset teknologiayhtiöt ja asiakasyhtiöidemme kautta yli 90 % valmistamistamme laitteistoista päätyy vientiin.

Etsimme nyt esivalmistuksen työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Stairon Oy:n kanssa.

Esivalmistuksen työnjohtajana vastaa n. 10 henkilön esivalmistuksen tiimistä ja toimit linkkinä esivalmistuksen ja valmistuksen välillä. Tehtävässäsi vastaat esivalmistuksen työjonojen toteutumisesta ja töiden organisoinnista. Työnjohtajana lisäksi seuraat materiaalivarastojen tilannetta ja ennakoit tulevia tilaustarpeita.

Haemme tekijää, joka urheilutermein on valmis kiinnittämään ”C”:n rintaansa ja johtamaan tiiminsä kohti menestystä. Etsimämme ”kippari” on huumorintajuinen, motivoiva ja positiivisesti työhön suhtautuva tekijä, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä konepajateollisuudessa
  • näyttöä tiimin tuloksellisesta johtamisesta ja esimiestyöskentelystä
  • ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa ympäristössä
  • valmiutta työskennellä ajoittain kaksivuorotyössä
  • vastuullista ja rakentavaa johtamista sekä kykyä innostaa tiimiäsi huippusuorituksiin
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Sinulle on tarjolla vastuullinen ja monipuolinen rooli nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Työsi tueksi saat viihtyisän ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Lisäksi henkilöstölle on tarjolla erilaisia työsuhde-etuja, kuten e-passi, kuntosali, työsuhdepolkupyörä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi tehtävään liittyen. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista voit kysyä Baronan Wilma Ensiöltä, puh. 044 491 4224

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti.

Hae paikkaa viimeistään 25.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: wilma.ensio@barona.fi, 044 491 4224

Stairon Oy

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Turun Pansiossa, jossa meitä työskentelee yhteensä noin 60 teollisen kone- ja laitevalmistuksen sekä projektiliiketoiminnan ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme usealla teollisuuden sektorilla, joita ovat muun muassa paperi- ja kartonki, energia, elintarvike, marine, kaivos, sellu ja nostolaitteet.

Toiminnassamme olemme ratkaisuhakuisia ja arvostamme toinen toisiamme sekä yhteistä osaamista. Luottamuksen ansaitsemme kehittämällä kokonaistehokkaita ratkaisuja korkeaa valmistus- ja materiaaliosaamistamme hyödyntäen.

Kannamme vastuumme kehittämällä innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka huomioivat sekä ympäristön, että tuottavuuden. Olemme asiakkaillemme varma kumppani ja henkilöstöllemme vakaa työpaikka.

Edistyksellinen toimintamme luo kannattavaa kasvua.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Työnjohtaja esivalmistukseen, Stairon Oy

Stairon Oy
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus