Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja Harjavaltaan

Haemme työnjohtajaa Harjavaltaan

Työssäsi toimit yhteistyössä toisen työnjohtajan kanssa. Vastaan resursoinnista ja päivittäisten toimintojen onnistumisesta. Työskentelet asiakasrajapinnassa ja perehdytät työntekijöitä. Tehtävääsi kuuluu myös reklamaatioiden käsittelyä sekä sisäisiä hallinnollisia tehtäviä.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen. Työaika pääsääntöisesti klo 7-15, mutta olethan valmis työskentelemään myös muissa vuoroissa tarvittaessa.

Olethan oma-aloitteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, joka pystyy pitämään langat käsissään kiireisissäkin tilanteissa. Aikaisempi kokemus logistiikan alalta ja aikaisempi kokemus työnjohtotehtävistä katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Transval Akatemian koulutukset

- työhyvinvointisäätiön palvelut

- alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

- monipuolisen työnkuvan

- pitkäaikaisen työn logistiikan näköalapaikalta

Mitä toivomme sinulta?

- Järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta

- Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja

- Halua ja osaamista kehittää toimintaa

- Aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä

- Täysi-ikäisyyttä

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Topi Lehikoinen

Rekrytointikonsultti

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Topi Lehikoinen
Rekrytointikonsultti
[email protected]
Työpaikan osoite: Harjavalta, 29200 HARJAVALTA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.06.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 25.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11435931

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti