Skip to main content

Työnjohtaja Kiteen elementtitehtaalle

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, rehtiys sekä työn ilo ja omistajuus. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 1000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 377 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Työnjohtaja

Haemme Kiteen elementtitehtaalle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat erilaiset tuotannolliset työnjohtotehtävät betonielementtitehtaalla. Tehtävässä toimit esimiesroolissa. Tarkempi toimenkuva määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta betonituotteiden tuotannon parissa työskentelystä
  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • Oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuullista työotetta 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme osaavalle ja ahkeralle tekijälle vastuullisen työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen. Pääset samalla mukaan mahtavaan työporukkaan ja osaksi isoa organisaatiota, jossa panostetaan aktiivisesti henkilöstön hyvinvointiin.  Tarjoamme kilpailukykyiset edut (esim. liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus), hyvät työvälineet ja olosuhteet sekä osaavan työyhteisön tukemaan työtäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Kari Hurskainen, puh. 0204474547 tai kari.hurskainen@rudus.fi

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.9.2021 mennessäTyönjohtaja Kiteen elementtitehtaalle

82500 Kitee
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus